Στο artistic σπίτι της Νάντιας Μπουλέ στην Παλλήνη το ωραιότερο δωμάτιο έχει η μικρή Σεμέλη

Στο artistic σπίτι της Νάντιας Μπουλέ στην Παλλήνη το ωραιότερο δωμάτιο έχει η μικρή Σεμέλη

H παρουσιάστρια-ηθοποιός θα μπορούσε άνετα να εργάζεται ως διακοσμήτρια και τα πλάνα από το σπίτι της θα σε πείσουν.

Toν ωραιότερο ρόλο, αυτόν της μητέρας απολαμβάνει η Νάντια Μπουλέ αφού περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας με την 1,5 ετών κόρη της Σεμέλη-Ρωξάνη. Στις 16 Ιουλίου 2021 η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Ισαάκ και από τότε ζει μοναδικές στιγμές ευτυχίας.

Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που η 38χρονη δημοσιεύει τρυφερά στιγμιότυπα με την κόρη της στα social media όπου έχει καθημερινή παρουσία. Mια γρήγορη ματιά στις φωτογραφίες που η παρουσιάστρια ποστάρει αρκεί για να διαπιστώσεις πως το σπίτι της θα μπορούσε άνετα να κοσμεί εξώφυλλο περιοδικού.

Το φωτεινό σπίτι της Νάντιας Μπουλέ

Η Νάντια Μπουλέ είναι λάτρης της διακόσμησης και αυτό αντικατοπτρίζεται πλήρως στον τρόπο που έχει διαμορφώσει την μονοκατοικία που στεγάζει την οικογενειακή της ευτυχία στην περιοχή της Παλλήνης.

https://www.instagram.com/p/CpilDxnMZCm

Η minimal αισθητική κυριαρχεί με την 38χρονη να έχει αποκλείσει τα περιττά στοιχεία δίνοντας έμφαση στα απολύτως απαραίτητα διακοσμητικά του εσωτερικού χώρου. Τα χρωματιστά διακοσμητικά ή έπιπλα κάνουν αντίθεση με τους γήινους τόνους που πρωταγωνιστούν στο σπίτι, προσφέροντας την απαραίτητη ζωντάνια και ζεστασιά στον χώρο.

Η Ελίνα Παπίλα και η οικογένειά της λένε «Είμαστε μαζί» στο ζεστό σπίτι τους στην Χαλκίδα

https://www.instagram.com/p/Co-I8OSq9Fn

Ένα από τα δωμάτια που ξεχωρίζουν είναι αυτό της μικρής Σεμέλης-Ρωξάνης, καθώς είναι γεμάτο παιχνίδια και απόλυτα girly διάθεση. Όπως μπορείς κι εσύ να δεις στο παιδικό κυριαρχούν οι λευκές, μπεζ και ροζ αποχρώσεις με τα λούτρινα ζωάκια και τα άλλα αγαπημένα items της μικρής να ολοκληρώνουν επιτυχώς τη διακόσμηση.

https://www.instagram.com/p/Ckkyuo-KLZY

Τα διακοσμητικά λουλούδια πάνω από την κούνια της δίνουν τα απαραίτητα boho vibes ενώ η πετρόλ πολυθρόνα αποτελεί ιδανικό Instagram-ικό spot για φωτογραφίες.

spiti8.jpg

Το μόνο σίγουρο είναι πως η παρουσιάστρια-ηθοποιός μας εμπνέει σε θέματα deco με τις επιλογές της να είναι η μία ωραιότερη από την άλλη.

Ο εξωτερικός χώρος είναι ένα από τα μεγάλα bonus της κατοικίας του ζευγαριού με τον καταπράσινο κήπο να είναι ό,τι πρέπει για παιχνίδι, ηλιοθεραπεία και barbeque με φίλους.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα πλάνα από το σπίτι της Νάντιας Μπουλέ.

Με ένα τρυφερό post στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram είχε ευχηθεί στην κόρη της η Νάντια Μπουλέ. Η μικρή Σεμέλη – Ρωξάνη γιόρτασε την ονομαστική της εορτή την Κυριακή 13 Μαρτίου αφού το όνομα Ρωξάνη είχε την τιμητική του.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα Instagram-story με μια φωτογραφία της κορούλας της γράφοντας: «Η βασίλισσα του σπιτιού μας γιορτάζει σήμερα! Χρόνια πολλά στη Ρωξάνη μας και στις Ρωξάνες όλου του ντουνιά», έγραψε η Νάντια Μπουλέ.

boule4

«Το Ρωξάνη το βάλαμε για να έχει γιορτή, μην έρθει το παιδί και μας ρωτήσει γιατί δεν γιορτάζω. Δεν θέλαμε να βγάλουμε των γιαγιάδων γιατί είναι ονόματα που τα ακούς πάρα πολύ. Λέω στον Γιώργο “Σεμέλη” και μου λέει δεν μου αρέσει καθόλου», έχει δηλώσει η παρουσιάστρια για την απόφασή της να δώσει τα συγκεκριμένα ονόματα στην κόρη της.

Πηγή κεντρικής: nadiaboule