Γιώργος & Βίλλυ Θεοφάνους έχουν το πιο in σπίτι με πιάνο στο οποίο θα πεις «Ένα τραγούδι ακόμα»

Γιώργος & Βίλλυ Θεοφάνους έχουν το πιο in σπίτι με πιάνο στο οποίο θα πεις «Ένα τραγούδι ακόμα»

O γνωστός συνθέτης και η σύζυγός του ποντάρουν στην minimal διακόσμηση και τα πλάνα από τον χώρο τους θα σε εμπνεύσουν.

Ο Γιώργος Θεοφάνους είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο καταξιωμένους Ελληνοκύπριους συνθέτες, στιχουργούς, μουσικούς και συγγραφείς. Ο 55χρονος έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας και έχει γράψει μερικά από τα δημοφιλέστερα τραγούδια που όλες έχουμε τραγουδήσει.

Ο καλλιτέχνης ξεκίνησε να συνθέτει από την ηλικία των 5 ετών και ποτέ δεν φανταζόταν τη λαμπρή καριέρα που θα διέγραφε. Έχει αποκτήσει 4 παιδιά από 2 διαφορετικές συζύγους. Ο πρωτότοκος γιος του, Άγγελος Θεοφάνους είναι ο καρπός ενός μεγάλου έρωτα αφού Θεοφάνους και Ευρυδίκη αποτέλεσαν ένα από τα πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz στα 90's.

Το σπίτι του Παναγιώτη Χατζηδάκη είναι Open για ιδέες deco και ο γιος του έχει τη δική του κουζίνα

O γνωστός συνθέτης μετρά 15 χρόνια κοινής πορείας με τη σύζυγό του, Βίλλυ Θεοφάνους με την οποία έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια.

«Της έκανα πρόταση γάμου πάνω σε μια γέφυρα στη Φλωρεντία. Και μου λέει: Εγώ θα σου πω ναι, αλλά θέλω να ξέρεις ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά. Τον επόμενο μήνα έμεινε έγκυος. Μας το έστειλε ο Θεός το παιδί», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο συνθέτης μιλώντας για την σύζυγό του.

Τα τρία παιδιά τους (Εμμανουήλ, Ειρήνη Ευγενία και Κύρα) είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχουν και όλοι μαζί ζουν διακριτικά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το σπίτι της οικογένειας Θεοφάνους

Η αγαπημένη οικογένεια μένει σε ένα υπέροχο σπίτι με minimal αισθητική και αριστοκρατικό στυλ. Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχει δημοσιεύσει ο Γιώργος Θεοφάνους στο Instagram το λευκό χρώμα και το ξύλο είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι.

https://www.instagram.com/p/CAFHPrTFmv8

Στον χώρο υπάρχει μια τεράστια λευκή βιβλιοθήκη η οποία στεγάζει τα αγαπημένα βιβλία της οικογένειας ενώ το λευκό πιάνο του συνθέτη μονοπωλεί το ενδιαφέρον των επισκεπτών (και όχι μόνο). Οι αμέτρητοι χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι του καλλιτέχνη κοσμούν τους τείχους του σπιτιού μαζί με διάφορα ασπρόμαυρα κάδρα.

https://www.instagram.com/p/B-OvT2gl1wd

Στον χώρο υπάρχουν αρκετά μικρά γλυπτά που ολοκληρώνουν επιτυχώς τη διακόσμηση. Ο συνθέτης τρέφει μεγάλη αδυναμία στον τετράποδο φίλο του και δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρει μαζί του δημοσιεύοντας αργότερα τις φωτογραφίες στα social media.

https://www.instagram.com/p/By7QfEMiNHx

Ο εξωτερικός χώρος είναι εξίσου εντυπωσιακός με τον καταπράσινο κήπο να αποτελεί ιδανικό spot για παιχνίδι, χαλάρωση και barbeque με φίλους.

https://www.instagram.com/p/CZHNcNoJzvz

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα πλάνα από το σπίτι του μουσικοσυνθέτη.

Πηγή κεντρικής: ndp