Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης έχουν το πιο μοντέρνο σπίτι στην Κηφισιά

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης έχουν το πιο μοντέρνο σπίτι στην Κηφισιά

Η Δούκισσα Νομικού δεν έχει μόνο γούστο στο στυλ της, έχει όπως φαίνεται και στη διακόσμηση του σπιτιού της. 

Το πασίγνωστο μοντέλο Δούκισσα Νομικού μαζί με το σύντροφό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, έχουν φτιάξει ένα υπερπολυτελές σπίτι στα Βόρεια Προάστεια, στο οποίο ζουν μαζί με τα δύο υπέροχα παιδιά τους (Σάββα και Αναστασία).

dutchesss__198324425_224647525917981_3858036259201802522_n.jpg

@dutchesss_

Πώς να καθαρίσεις μόνη σου στο σπίτι τα χαλιά σου τώρα που ήρθε η ώρα να τα μαζέψεις

To minimal σπίτι της Δούκισσας

Η Δούκισσα Νομικού είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της showbiz και το κοινό της την στηρίζει καθημερινά μέσα από το profile της, στα social media. Η Δούκισσα μέσα από αναρτήσεις της στο Instagram, μοιράζεται συνεχώς μαζί μας στιγμές από την τετραμελούς οικογένειά της, μέσα από τις οποίες φαίνεται το υπέροχο design του σπιτιού της.

https://www.instagram.com/p/CZ3si_pgSfQ

Κλασικό, αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο, όπως το στυλ της Δούκισσας Νομικού θα χαρακτηρίζαμε το design του σπιτιού της, ενώ οι minimal πινελιές ξεπηδούν από κάθε γωνία. Το τεράστιο σαλόνι, μαζί με τον καταπράσινο κήπο είναι η μεγάλη χαρά των παιδιών της, αφού έχουν άπλετο χώρο να τρέξουν και να παίξουν μέσα στη μέρα.

Την εποχή αυτή που το ζεστό νερό δεν είναι αρκετό, έχουμε 4 hacks για να λιγότερη χρήση θερμοσίφωνα

https://www.instagram.com/p/CbzYqccgGIR

Ένα τοίχος γεμάτος γόβες και πέδιλα

Όλο το σπίτι φαίνεται, ότι έχει ξύλινο παρκέ, ενώ τα χρώματα στα έπιπλα είναι σε γήινες, ζεστές αποχρώσεις, οι οποίες ταιριάζουν τέλεια με τους λευκούς και γκρι τοίχους. Μέσα στο σπίτι υπάρχει ένας τοίχος γεμάτος με πέδιλα και γόβες της Δούκισσας Νομικού, ο οποίος φαίνεται πως είναι το όνειρο της κάθε γυναίκας. Όλα συνδυάζονται τόσο αρμονικά μεταξύ τους, που προκαλεί στο μάτι μία απίστευτη ηρεμία και γαλήνη.

https://www.instagram.com/p/CV5st6JgTUw

Το παρακάτω gallery μας αποκαλύπτει μερικές από τις γωνίες του σπιτιού, καθώς και τις πιο όμορφες και τρυφερές στιγμές μαζί με την οικογένειά της.

Το urban σπίτι της Δήμητρας Ματσούκα έχει vibe «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» και θέα όλη την Αθήνα