Ένα switch αρκεί, για να πιστέψεις πως μπορείς να καταφέρεις τα πάντα!

Ένα switch αρκεί, για να πιστέψεις πως μπορείς να καταφέρεις τα πάντα!

Γράφει η Μαρία-Λουίζα Βούρου

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!

Χαίρομαι πολύ να μοιράζομαι μαζί σας τις σκέψεις μου και την καθημερινότητα μου σε ό,τι αφορά το wellbeing και να σας βοηθάω να αλλάζετε προς το καλύτερο τις συνήθειες σας.

Σήμερα λοιπόν θέλω να απευθυνθώ σε όλες εσάς που ενίοτε νιώθετε μια μελαγχολία ή αρνητικά συναισθήματα.

Η ζωή δεν είναι εύκολη για όλες μας, σίγουρα.

Ως γυναίκες είμαστε αρκετά συναισθηματικές και κλεινόμαστε στον εαυτό μας πολλές φορές, όταν κάτι μας καταβάλλει αρνητικά. Ειδικά όταν έχει να κάνει με τον εαυτό μας και την εμφάνισή μας.

Καθημερινά δέχομαι πολλά μηνύματα από εσάς που θέλετε τη βοήθειά μου να αλλάξετε το σώμα σας, τις διατροφικές σας συνήθειες, για να σας προτείνω προϊόντα ομορφιάς και διατροφής.

Σήμερα θέλω όμως να επικεντρωθώ στην ψυχολογία σας.


Πόσες φορές έχετε στεναχωρηθεί ή έχετε κλάψει μόνες σας σε ένα δωμάτιο, γιατί δεν είστε ικανοποιημένες από τον εαυτό σας;

Πόσα πρωινά έχετε ξυπνήσει χωρίς διάθεση να κάνετε το οτιδήποτε, γιατί δεν σας αρέσει αυτό που βλέπετε στον καθρέπτη;

Πόσες στιγμές έχετε νιώσει πως ό,τι και να κάνετε δεν είναι ποτέ αρκετό;

Εγώ πάντως το έχω κάνει. Έχω περάσει αρκετές στιγμές μελαγχολίας κάνοντας αυτοκριτική και πάντα ψάχνω να δω τι κάνω λάθος όταν τα πράγματα στη ζωή μου δεν είναι όπως τα περιμένω.

Πιστέψτε με, σας νιώθω. Οι γυναίκες είμαστε περίεργα, αλλά πανέμορφα πλάσματα.

Σήμερα λοιπόν θέλω να σας κάνω να νιώσετε όμορφα. Θέλω να βγείτε από το σκοτάδι σας.

Να δείτε το φως. Να δείτε πως η ζωή ναι μεν είναι δύσκολη, αλλά είναι πραγματικά πανέμορφη αν μάθουμε να χαιρόμαστε τις απλές στιγμές. Να χαιρόμαστε όσα κάνουμε, ακόμα και ένα ωραίο πρωινό, μια χαλαρή βόλτα στην παραλία ή ένα αποσμητικό που μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα και όμορφα, όπως το Dove.

Μην πιέζεις τον εαυτό σου να αλλάξει, να γίνεις κάποια άλλη. Προσπάθησε να γίνεις μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου για εσένα για να νιώθεις εσύ όμορφα.

Δεν είναι πάντα εύκολο σίγουρα αλλά πραγματικά αρκεί ένα «switch» για να το γυρίσουμε, να αλλάξουμε σελίδα και να προχωράμε μπροστά. Ένα switch στην ψυχολογία μας και να πούμε «ναι είμαι δυνατή, είμαι γερή, είμαι όμορφη και μπορώ να κάνω τα πάντα».

Μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας και να τον φροντίζετε εσωτερικά πρωτίστως και μετά εξωτερικά. Μόλις συνειδητοποιήσετε τι μπορείτε να κάνετε, δεν θα το πιστεύετε ούτε εσείς. Βγείτε από το σκοτάδι σας. Δεν έχετε καμία δουλειά εκεί. Ο δρόμος σας είναι στο φως και την αγάπη. Την αγάπη για εσάς, για τους αγαπημένους σας, την αγάπη για τη ζωή.

Switch to Dove, Switch to Love!

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog!

Fit your life the easy way

ΥΓ: Περιμένω τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου προφίλ στο Instagram: maria_louiza_real και Facebook: Maria Louiza vourou

Tags