Πέντε συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να είσαι πιο χαλαρή κάθε μέρα

Πέντε συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να είσαι πιο χαλαρή κάθε μέρα

Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να γίνεις πραγματικά λίγο πιο χαλαρή και να αισθάνεσαι περισσότερο ανάλαφρη μετά το γραφείο;

Διαγράφεται στο πρόσωπό σου και φαίνεται από τον τρόπο που κινείσαι. Το άγχος του γραφείου συνεχίζει να σε ακολουθεί στη βόλτα με τις φίλες και δυστυχώς, στο σπίτι. Προσπάθησες να το αποβάλλεις πηγαίνοντας γυμναστήριο, αλλά μάταια. Το μυαλό σου συνεχώς «τρέχει» και επεξεργάζεται όλες εκείνες τις υποχρεώσεις και τις δουλειές του σπιτιού -και δη το σιδέρωμα- που πρέπει να γίνουν το απόγευμα, το βράδυ ή το Σαββατοκύριακο.

Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να γίνεις πραγματικά λίγο πιο χαλαρή και να αισθάνεσαι περισσότερο ανάλαφρη μετά το γραφείο; Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα βρίσκεται σε μία σειρά από συνήθειες και «ιεροτελεστίες» που αξίζει να κάνεις μέρος της καθημερινότητάς σου και οι οποίες θα σε βοηθήσουν βάλεις τη ζωή σου σε τάξη. Θα τις ανακαλύψεις στην παρακάτω μίνι λίστα και καλό είναι να αρχίσεις να τις ακολουθήσεις ASAP.

  1. Δώσε βάση στον ύπνο σου (ακόμη και με τη βοηθεία της τεχνολογίας)

Η σημασία του «καλού ύπνου» στην καθημερινότητα και την υγεία σου δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να φροντίζεις να κοιμάσαι καλά κάθε βράδυ προκειμένου να αισθάνεσαι ξεκούραστη και να έχεις την απαραίτητη σωματική ευεξία και πνευματική διαύγεια, προκειμένου να φέρνεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου. Και επειδή, όπως είναι γνωστό, το άγχος επηρεάζει την ποιότητα του ύπνου σου, μπορείς να «κατεβάσεις» και ένα application ύπνου στο κινητό σου, για να έχεις σίγουρα αποτελέσματα.

  1. Προμηθεύσου με ένα «έξυπνο» σύστημα σιδερώματος

Δεύτερη και απίστευτα σημαντική συμβουλή που θα κάνει τη ζωή σου πιο άνετη. Και αυτό διότι θα σε βοηθήσει να κερδίσεις πολύτιμο χρόνο από τις δουλειές του σπιτιού -η σκέψη των οποίων συχνά σε αγχώνει. Μπορεί να μην το γνώριζες αλλά σήμερα υπάρχουν πολλές τεχνολογίες που ενδέχεται να μετατρέψουν το σιδέρωμα στην αγαπημένη σου housework. Μια ματιά στα νέα συστήματα σιδερώματος της Braun, το CareStyle 5 Pro και το CareStyle 7 Pro, είναι αρκετή για να σε πείσει. Με τη DoubleSteam λειτουργία που μειώνει τον χρόνο του σιδερώματος κατά 50% και την τεχνολογία iCare που σε βοηθά να σιδερώνεις γρήγορα και άψογα ακόμη και τα πιο ευαίσθητά υφάσματα, το σίγουρο είναι πως δεν θα αγχώνεσαι στο εξής για τη στοίβα με τα ρούχα.

111
  1. Φρόντισε να καταγράφεις τα πάντα

Πιάσε μολύβι και χαρτί (αν επιμένεις ακόμη «παραδοσιακά) και άρχισε να σημειώνεις τα πάντα: Από τις υποχρεώσεις, μέχρι τις σκέψεις σου. Με αυτόν τον τρόπο θα αισθάνεσαι περισσότερο σίγουρη πως θα φέρεις εις πέρας όλες σου τις υποχρεώσεις και θα μπορείς να βρίσκεις πιο εύκολα έστω και λίγο χρόνο για όσα αγαπάς.

222
  1. Μην παραγεμίζεις το πρόγραμμά σου

Το να οδηγείς τον εαυτό σου στα άκρα μόνο και μόνο για να αποδείξεις σε εσένα και τους γύρω σου ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα και να ικανοποιήσεις τον καθένα, δεν θα σε ωφελήσει. Αντιθέτως θα σε γεμίσει με άγχος και δεν θα σου προσφέρει το αποτέλεσμα που θέλεις. Προσπάθησε, λοιπόν, να μην βάζεις πάνω από δύο δραστηριότητες στο πρόγραμμά σου έπειτα από το γραφείο και θα δεις διαφορά. Μες στην εβδομάδα θα καταφέρεις να κάνεις όσα θέλεις χωρίς να πιεστείς.

  1. Οργανώσου με «έξυπνο» τρόπο και με τις δουλειές του σπιτιού

Τέλος, αν θέλεις να αισθάνεσαι περισσότερο άνετη κάθε μέρα, τότε σίγουρα πρέπει να αλλάξεις τις συνήθειές σου και σε ό,τι αφορά στις δουλειές του σπιτιού. Ναι, τα «έξυπνα» συστήματα σιδερώματος της Braun με τις απίστευτα εξελιγμένες τεχνολογίες θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Θα χρειαστεί όμως, να οργανωθείς και σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες εργασίες. Το «κλειδί» για να μην αγχώνεσαι είναι να ασχολείσαι με ένα δωμάτιο ή χώρο του σπιτιού ανά ημέρα. Με τον τρόπο αυτό, όταν έρχεται το Σαββατοκύριακο θα έχεις όλο τον χρόνο δικό σου για να κάνεις ό,τι αγαπάς, ενώ δεν θα κουράζεσαι πολύ μες στην εβδομάδα με τις δουλειές του σπιτιού.

spitiou

Δεν χρειάζεται, λοιπόν, κόπο αλλά τρόπο και τα κατάλληλα συστήματα για να κάνεις πιο άνετη την καθημερινότητά σου! Ακολουθήσε τις συμβουλές μας και θα δεις διαφορά.