Πέντε τεχνολογίες που θα σε βοηθήσουν να λατρέψεις το σιδέρωμα

Πέντε τεχνολογίες που θα σε βοηθήσουν να λατρέψεις το σιδέρωμα

Αυτό δεν οφείλεται μόνο στο γεγονός πως είναι μία εξαιρετικά χρονοβόρα διαδικασία, αλλά και πως μας κρατάει στάσιμες στο ίδιο σημείο μέχρι να καταφέρουμε να ξεμπερδέψουμε με αυτό το «βουνό» από ασιδέρωτα.

Για τις περισσότερες από εμάς οι δουλειές του νοικοκυριού είναι ένα καθημερινό βάσανο που -κακά τα ψέματα- ιδανικά θα θέλαμε να αποφύγουμε. Ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία πως όποια σύγχρονη νοικοκυρά και να ρωτήσεις ποια από όλες αυτές τις διαδικασίες την κουράζει περισσότερο, νομίζω πως το σιδέρωμα είναι η ομόφωνη απάντηση που μας εκφράζει όλες. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στο γεγονός πως είναι μία εξαιρετικά χρονοβόρα διαδικασία, αλλά και πως μας κρατάει στάσιμες στο ίδιο σημείο μέχρι να καταφέρουμε να ξεμπερδέψουμε με αυτό το «βουνό» από ασιδέρωτα.

Όπως και να το κάνεις, το σφουγγάρισμα ή το ξεσκόνισμα αν βάλεις την αγαπημένη σου μουσική να παίζει στο background, μπορούν να γίνουν μία καλή αφορμή για χορό, το σιδέρωμα πάλι σίγουρα όχι, ακριβώς γιατί χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική αν δεν θέλεις να χαλάσεις κάποιο από τα αγαπημένα σου fashion items. Όλα τα παραπάνω μάλλον έλαβε υπόψη της η Braun και αποφάσισε με τα νέα υπερσύγχρονα συστήματα σιδερώματος, να μας πείσει πως το σιδέρωμα μπορεί με τη βοήθεια της τεχνολογίας, να γίνει η πιο εύκολη και διασκεδαστική δουλειά του νοικοκυριού. Παρακάτω λοιπόν, ακολουθούν οι πέντε τεχνολογίες που είναι σίγουρο πως θα σε κάνουν να μην βαρεθείς ούτε λεπτό να σιδερώνεις τα κομμάτια που υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα σου.

Για εσένα που ζεις σε μεγάλες «ταχύτητες»

Αν αυτό που χαρακτηρίζει την καθημερινότητά σου είναι οι γρήγοροι ρυθμοί της, τότε αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα εργαλείο όπως το CareStyle 7 Pro της Braun! Με τη νέα τεχνολογία DoubleSteam, η οποία είναι ικανή να παράγει δύο φορές περισσότερο ατμό και με μία μόλις περασιά πάνω από κάθε τσάκιση που υπάρχει στο ύφασμα, θα έχεις ξεμπερδέψει με το σιδέρωμα σε χρόνο «dt», γλιτώνοντας τουλάχιστον 50% από τον χρόνο που θα χρειαζόσουν κανονικά για όλα αυτά τα ρούχα!

rouxaaa

Για σένα που δεν λογαριάζεις κανένα εμπόδιο

Όλες αυτές οι μικρές, προσεκτικές κινήσεις γύρω από τα κουμπιά και τα φερμουάρ των ρούχων θα πάψουν πλέον να σε ταλαιπωρούν κα να σου «τρώνε» χρόνο, μόλις μπουν στη ζωή σου η ισχυρή πλάκα από πολλαπλά στρώματα μετάλλων Eloxal Plus Freeglide 3D την οποία συναντάμε στα συστήματα σιδερώματος της Braun! Ανασηκωμένη στο πίσω μέρος τους, είναι ικανή να περιποιείται τα υφάσματα οδηγούμενες προς πάσα κατεύθυνση ακόμη και προς τα πίσω. Ειλικρινά, δεν θα χρειαστεί να σηκώσεις το χέρι σου ούτε λεπτό και θα έχεις άμεσα το καλύτερο αποτέλεσμα!

Για σένα που όλα αυτά τα κουμπιά σε μπερδεύουν

Αν πάλι το σιδέρωμα είναι για σένα μία αγχωτική διαδικασία, προσπαθώντας κάθε φορά να βγάλεις άκρη με όλες αυτές τις πολύπλοκες ρυθμίσεις και λειτουργίες, τότε η λέξη «iCare» είναι το «κλειδί» για να μπορέσεις να «λυθείς» στο σιδέρωμα! Με το πάτημα ενός και μόνο πλήκτρου στο σύστημα σιδερώματος CareStyle 7 Pro, θα μπορείς να σιδερώσεις κάθε είδος υφάσματος, από τα πιο λεπτά και αέρινα, μέχρι τα πιο χοντρά, χωρίς να έχεις το άγχος πως μπορεί να τα καταστρέψεις και γλιτώνοντας τον πολύτιμο χρόνο που θα έχανες μέχρι να αντιστοιχίσεις την επιλογή της συσκευής με την υφή του ρούχου.

rouxouuuu

Για σένα που έχεις επαγγελματικές… απαιτήσεις

Ομολογουμένως δεν έχουν όλα τα υφάσματα τις ίδιες απαιτήσεις, αυτός είναι και ο λόγος που τα πιο σκληρά από αυτά, όπως τα τραπεζομάντιλα ή οι πετσέτες, θέλουν λίγη παραπάνω επιμονή και… υπομονή από εμάς. Τη λύση στο παραπάνω ζήτημα δίνει η τεχνολογία TURBO, η οποία φτάνοντας σε εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες κατορθώνει το μέγιστο της απόδοσης του ατμού, εξαφανίζοντας μέχρι και την παραμικρή τσάκιση. Συγχρόνως, απομακρύνει και το 99,9% των βακτηριδίων χαρίζοντάς σου ένα αψεγάδιαστο και συνάμα πεντακάθαρο αποτέλεσμα.

Για σένα που ακολουθείς μία eco-friendly φιλοσοφία

Αν έχεις καταφέρει να δομήσεις μία eco-friendly καθημερινότητα στην οποία δεν θες να κάνεις την παραμικρή έκπτωση, τότε για σένα υπάρχει το κουμπί ECO που εξασφαλίζει την ιδανική θερμοκρασία και είναι η κατάλληλη λειτουργία για τα μαλακά υφάσματα, θα μπορείς να εξοικονομείς περισσότερη ενέργεια, αλλά και νερό, χωρίς να ανησυχείς πως δεν παρέχεις στα ρούχα σου την απαραίτητη περιποίηση.