The carestylers by Braun

Ιωάννα Σαλαμούρα
The carestylers by Braun

Αγαπημένη μου φίλη σε χαιρετώ! 

Σήμερα δεν θα σου δείξω μόδες, ρούχα κλπ αλλά θα σου μιλήσω για την φροντίδα των ρούχων που έχεις και που τόσο αγαπάς.

Ξέρω πως είσαι ένα κορίτσι in fashion και λατρεύεις τα ρούχα, όμως το ζητούμενο είναι να τα περιποιείσαι και να τα έχεις καλοσιδερωμένα και προσεγμένα έτσι ώστε να τα φοράς περισσότερα χρόνια. Γνωρίζω επίσης πως τρέχεις κι έχεις φορτωμένο πρόγραμμα αλλά υπάρχουν σωστά συστήματα σιδερώματος που κερδίζεις χρόνο.

xronooo

Και σου έχω την λύση! Εγώ λάτρεψα το IS5145BK της Braun!

Λόγω της φύσης της δουλειάς μου τρέχω από φωτογραφήσεις, σε γυρίσματα, μαζεύω ρούχα, επιστρέφω ρούχα..... κουράστηκα κιόλας χαχαχα. Το δε σιδέρωμα των ρούχων ασταμάτητο!

Άρα πρέπει να χειρίζομαι σωστά και γρήγορα τον χρόνο για να τα προλαβαίνω και φυσικά να περιποιούμαι τα ρούχα που παίρνω από τα καταστήματα σαν να ήταν δικά μου.

"Partner in crime" ειναι το IS5145BK της Braun και θα σου πω γιατί δεν το αποχωρίζομαι στην δουλειά μου αλλά και όχι μόνο!

Πρώτα από όλα είναι το πιο ελαφρύ σίδερο της Braun που μπορεί να έχεις χρησιμοποιήσει. Αλήθεια όταν το κρατήσεις στα χέρια σου θα καταλάβεις τι εννοώ. Ταυτόχρονα έχει εργονομικό χερούλι και άνετο χερούλι εξαγωγής δοχείο νερού. Το δε σύστημα αφαλάτωσης Fast Clean System δίνει στο σίδερο μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Πάμε σε ένα άλλο βασικό θέμα που είμαι βέβαιη πως σε "καίει", να γεμίζεις κάθε τρεις και λίγο το δοχείο νερού και να περιμένεις..... Όχι, όχι. Δεν έχεις καιρό για χάσιμο, αφού με το Continuous Refil της Braun σου παρέχει την δυνατότητα για συνεχόμενο γέμισμα με νερό και δοχείο 2lt, έτσι σου λύνονται τα χέρια.

Και μιας και αναφέρθηκα στον χρόνο, διότι ο χρόνος είναι πολύτιμος, με την τεχνολογία Double Steam παράγεται 2 φορές παραπάνω ατμός έως και 6,8bar με αποτέλεσμα η ποσότητα του ατμού να είναι 100% περισσότερη άρα με ένα μόνο "πέρασμα" στις τσακίσεις των ρούχων ή ακόμη και δύσκολων υφασμάτων, όπως κάποιες πόπλινες που τσαλακώνουν πολύ, εσύ κερδίζεις 50% από το σιδέρωμα! Επίσης στις μοναδικές επιδόσεις των 6,8bar, ο ατμός είναι σταθερά πλούσιος στα 120g/min ενώ η βολή ατμού στα 400gr/min που σημαίνει πως μπορείς να σιδερώσεις κάθετα "βαριά" υφάσματα, όπως παλτό, σακάκια, ακόμη και κουρτίνες!

Έμεινες; Κάτσε έχω κι άλλα!

Σε αυτό το σημείο θα πω για τον αγαπημένο μου σχεδιασμό Eloxal Freeglide 3D, που μοιάζει με σανίδες του snowboard (πατέντα εμπνευσμένη από αυτές) κι έτσι σε βοηθάει να σιδερώνεις άφοβα προς όλες τις κατευθύνσεις ακόμη και πάνω από κουμπιά, τσέπες (δύσκολο σημείο) αλλά και φερμουάρ χωρίς καν να σηκώνεις το σίδερο. Απλά τέλειο!

Πιο πάνω σου ανέφερα πως τα ρούχα τα δανείζομαι από τα μαγαζιά άρα οφείλω να τα προσέχω πάρα πολύ. Με την τεχνολογία iCare δεν ανησυχώ όμως! Έχεις μόνο ένα πλήκτρο που μπορείς να σιδερώνεις σε ασφαλή θερμοκρασία, χωρίς να φοβάσαι πως θα καούν άρα έχεις εξοικονόμηση χρόνου χώρις να χρειάζεται να αλλάζεις ρυθμίσεις θερμοκρασίας συνέχεια. Το iCare μου είναι επίσης αγαπητό για τα λεπτά και αέρινα υφάσματα που χρησιμοποιώ πολύ στην δουλειά μου. Άρα είναι και fashion τεχνολογία!

texnologia

Θα μιλήσω όμως για το Πιο βασικό από όλα που προανέφερα. Το IS5145B K της Braun είναι και οικολογικό. Βασική προϋπόθεση στις μέρες μας.

Με το πλήκτρο ECO, σε κάποια μαλακά υφάσματα χρειάζεσαι λιγότερο ατμό άρα εξοικονομεί ενέργεια και νερό. Με την ισχύ του στα 2400W θα εξασφαλίσει την σωστή θερμοκρασία αλλά θα σιδερώσει τέλεια το ρούχο σου.

Τελειώνοντας να σου πω πως αν για 10' δεν το χρησιμοποιείς, ενεργοποιείται η λειτουργία Auto Off κι αν ξεχάσεις το σίδερο πάνω στο ρούχο σου δεν θα καεί λόγω της τεχνολογίας iCare.

Κι αφού τα έχεις σιδερώσεις στον μισό χρόνο κυριολεκτικά, το κλειδώνεις με το σύστημα Easy Lock System επάνω στο boiler και το μεταφέρεις άφοβα, όπως κάνω κι εγώ στη δουλειά μου.

Κι επειδή είσαι fashionista να σε ενημερώσω πως βγαίνει σε λατρεμένο συνδυασμό χρωμάτων Black/Blue

Άρα συνοψίζω και σου λέω, με το IS5145B της Braun, κερδίζεις χρόνο για εσένα, τους αγαπημένους σου, τις δραστηριότητες σου, έχεις εξοικονόμηση ενέργειας και νερού, προστατεύεις σωστά τα ρούχα σου ειδικά τα ευαίσθητα, έχεις εργονομία, εύκολη αποθήκευση κι κρατάς το πιο ελαφρύ σίδερο της Braun.

Οι δουλειές στο σπίτι δεν τελειώνουν ΠΟΤΕ, όταν όμως έχεις στα χέρια σου τα σωστά "εργαλεία" τότε η ζωή σου γίνεται πιο εύκολη κι εσύ έχεις περισσότερο χρόνο για εσένα που στο οφείλεις.