Photoderm: Ο beauty όρος που πρέπει να γνωρίζεις αν θες να διατηρήσεις τη νεότητά σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Photoderm: Ο beauty όρος που πρέπει να γνωρίζεις αν θες να διατηρήσεις τη νεότητά σου

Διάβασε όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Αποτελεί ένα από τα κορυφαία μυστικά ομορφιάς που υπάρχουν και κάθε γυναίκα που θέλει να είναι σίγουρη ότι θα διατηρήσει τη νεανικότητα της επιδερμίδας της για πολλά χρόνια, το ακολουθεί. Για την ακρίβεια, είναι μία από τις βασικές beauty συμβουλές που σου έχει δώσει η μητέρα σου ή η μεγάλη σου αδερφή.

Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά, η προστασία του δέρματος σου από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία. Τα τελευταία χρόνια, λοιπόν, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο όρος «φωτογήρανση» έχει μπει στη ζωή μας.

Πρόκειται για την πρόωρη γήρανση του δέρματος που προκαλείται από τη χρόνια και υπερβολική έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Διότι κάθε μέρα και κάθε εποχή, ο ήλιος γερνάει την επιδερμίδα σου πριν την ώρα σου. Τα σημάδια που αποκαλύπτουν τις πρώτες αρνητικές επιδράσεις της φωτογήρανσης είναι, μεταξύ άλλων, οι καφέ κηλίδες, οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές. Σύμφωνα, μάλιστα, με έρευνες, οι γυναίκες που δείχνουν νεότερες από την ηλικία τους, είναι εκείνες που περνούν τον λιγότερο χρόνο κάτω από τον ήλιο κατά τη διάρκεια του χρόνου και μάλιστα, φροντίζουν να χρησιμοποιούν πάντα υψηλή αντηλιακή προστασία και να φορούν καπέλο όταν βρίσκονται κάτω από τον ήλιο.

Πώς θα προστατευτείς και εσύ από τη φωτογήρανση
Τι σημαίνουν τα παραπάνω; Ότι είναι απαραίτητο να παίρνεις μέτρα προστασίας ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία καθόλη τη διάρκεια του χρόνου -και όχι μόνο το καλοκαίρι. Είναι η βασική συμβουλή που μπορείς να ακολουθήσεις για να είσαι περισσότερο σίγουρη ότι το πρόσωπό σου θα δείχνει νεανικό και λαμπερό για περισσότερα χρόνια.

Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να προστατευτείς από τη φωτογήρανση; Σίγουρα το να φοράς καπέλο και να καταναλώνεις τρόφιμα που φέρονται να λειτουργούν ευεργετικά ως προς την προστασία σου από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου είναι σημαντικό. Ωστόσο, κατά την άποψή μας, το μυστικό για την ολοκληρωμένη προστασία σου βρίσκεται σε σημαντικό βαθμό στα προϊόντα που χρησιμοποιείς και ακόμη περισσότερο σε έναν beauty όρο που έφερε πρόσφατα στις ζωές μας η Bioderma και «ακούει» στο όνομα Photoderm.

Picture2

Πώς θα κάνεις το Photoderm κομμάτι της καθημερινότητάς σου
Η νέα σειρά Photoderm της Bioderma πραγματικά κάνει τη διαφορά και περιλαμβάνει ένα από τα νέα, αγαπημένα μας προϊόντα ομορφιάς: Το Photoderm NUDE Touch SPF50+ που προσφέρει άψογο φυσικό δέρμα, καθημερινή αντηλιακή προστασία αλλά και φυσική κάλυψη με 3 διαφορετικές αποχρώσεις για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα!


Στη σειρά, βέβαια, θα ανακαλύψεις και άλλα προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα τα οποία είναι προσαρμοσμένα σε όλους τους τύπους δέρματος και όλα τα είδη ηλιακής ακτινοβολίας, χάρη στο εξειδικευμένο σύστημα φίλτρων που περιέχουν για τη UV ακτινοβολία και την κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία Cellular Bioprotection™. Ανάλογα με τις ανάγκες σου (φωτοευαισθησία, δέρμα με ακμή κτλ), μπορείς να χρησιμοποιήσεις, λοιπόν, το Photoderm προϊόν που χρειάζεσαι. Πρόκειται, δηλαδή, για μία εξατομικευμένη λύση για προστασία από τις βλαβερές επιπτώσεις του ήλιου και αποτελεί ακριβώς την επιλογή που χρειάζεσαι.

3

Άρχισε, λοιπόν, να λαμβάνεις από τώρα τα μέτρα σου ενάντια στη φωτογήρανση βρες τη δική σου Photoderm λύση για να αισθάνεσαι το δέρμα σου όμορφο και κυρίως υγιές.

#QueenIsNude #PhotodermNude #NudeTouch