#NudeTouch: Η beauty φιλοσοφία πίσω από το hashtag της σεζόν

#NudeTouch: Η beauty φιλοσοφία πίσω από το hashtag της σεζόν

All queens are nude!

Το έχεις ακούσει και το έχεις φορέσει. Το nude βρίσκεται παντού: Στα ρούχα, τα νύχια σου και τα κραγιόν σου. Αυτή τη σεζόν όμως, η τάση του nude παίρνει μία άλλη διάσταση και έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που περιποιείσαι την επιδερμίδα σου.

Αυτός είναι ο λόγος που το τελευταίο διάστημα, το hashtag #NudeTouch κάνει τον γύρο των social media. Όλο και περισσότερες γυναίκες αρχίζουν να αντιλαμβάνονται την αξία του γυμνού δέρματος και να ζητούν την αίσθηση αυτή και σε ό,τι αφορά στην προστασία του δέρματός τους. Η αίσθηση πως δεν φοράς make up ή αντηλιακό και παράλληλα, η επιδερμίδα σου δεν έχει ίχνος γυαλάδας ή ατελειών είναι σίγουρα το ζητούμενο και για εμάς. Θέλουμε να έχουμε ένα φυσικό και άψογο αποτέλεσμα στο πρόσωπό μας, γνωρίζοντας ότι μας προσφέρεται η κάλυψη και η υψηλή αντηλιακή προστασία που χρειαζόμαστε.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, το γεγονός ότι χαρήκαμε ιδιαίτερα όταν μάθαμε πως η Bioderma δημιούργησε το Photoderm NUDE Touch SPF50+! Εμείς το «φορέσαμε» ήδη και αν θέλεις να είσαι και εσύ διαρκώς προστατευμένη, να έχεις όμορφο δέρμα και ένα φυσικό αποτέλεσμα, αξίζει να δοκιμάσεις και να αισθανθείς και εσύ αυτό το nude «άγγιγμα». Θα το βρεις σε τρεις αποχρώσεις και αξίζει να γνωρίζεις πως η πιο natural από όλες, είναι εντελώς διάφανη.

Και οι τρεις, βέβαια, είναι κατάλληλες για κάθε γυναίκα που δεν θέλει να βγαίνει από το σπίτι χωρίς να βαφτεί αλλά την ίδια ώρα, δεν επιθυμεί να επιβαρύνει την επιδερμίδα της και κυρίως, χρειάζεται υψηλή αντηλιακή προστασία. Παρακάτω θα διαβάσεις δύο από τους βασικούς λόγους που μας έκαναν να ξεχωρίσουμε τη σειρά Photoderm της Bioderma (περιλαμβάνει πολλά ακόμη προϊόντα πέρα από το NUDE Touch SPF50+) και να «ποστάρουμε» το αγαπημένο μας προϊόν στο Instagram, χρησιμοποιώντας φυσικά το hashtag #NudeTouch.

Picture2 copy

Ο βιολογικός τρόπος δράσης
Μπορεί να μην είσαι λάτρης της τεχνολογίας όμως, η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που «εργάζεται» για την ομορφιά μας, τα αποτελέσματα είναι συνήθως εντυπωσιακά. Αυτό ακριβώς ισχύει στην περίπτωση της σειράς Photoderm. Και αυτό διότι περιέχει την ευρεσιτεχνία Cellular Bioprotection ™ η οποία ενεργοποιεί τις φυσικές άμυνες του δέρματος, προστατεύει τα κύτταρα και καταπολεμά την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Όλα αυτά ενισχύοντας τους φυσικούς, βιολογικούς μηχανισμούς του ίδιου του δέρματος -δηλαδή έχοντας έναν βιολογικό τρόπο δράσης. Είτε χρειάζεσαι αντιηλιακή προστασία προσώπου και σώματος είτε έχεις ανάγκη από εξειδικευμένη προστασία, λοιπόν, σίγουρα θα ανακαλύψεις σε αυτή τη σειρά ό,τι χρειάζεσαι -ακόμη και ειδικά προϊόντα για παιδιά.

Η λειτουργία κατά της φωτογήρανσης
Και επειδή η φωτογήρανση αποτελεί «τον φόβο και τον τρόμο» για κάθε γυναίκα που νοιάζεται για την ομορφιά της, μάθε ακόμη πως το NUDE Photoderm Spot-Age SPF50+ που ξεχωρίσαμε, πέρα από ματ, ομοιόμορφη κάλυψη, προσφέρει και αντιοξειδωτική αντηλιακή προστασία ΚΑΙ προλαμβάνει και διορθώνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και τις καφέ κηλίδες. Τι άλλο να ζητήσουμε, δηλαδή, από ένα και μόνο προϊόν; Αντιλαμβάνεσαι, λοιπόν, πως πραγματικά αξίζει να έχει μία θέση στην τσάντα σου, τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει και ο ήλιος γίνεται μέρα με τη μέρα πιο «σκληρός» με το δέρμα σου.

Το #NudeTouch, λοιπόν, είναι δίχως άδικο η κυρίαρχη beauty φιλοσοφία της σεζόν. Όποιος και αν είναι ο τύπος της επιδερμίδας σου (από κανονική μέχρι μικτή και λιπαρή) αξίζει να το δοκιμάσεις. Να θυμάσαι πως το natural look είναι όμορφο και «hot» και το nude, αποτελεί το καλύτερο μέσο για να αποκτήσεις την πιο ελκυστική, φυσική εμφάνιση.

#QueenIsNude #PhotodermNude #NudeTouch