Nude: Πώς να «φορέσεις» το απόλυτο beauty trend αυτή τη σεζόν

Nude: Πώς να «φορέσεις» το απόλυτο beauty trend αυτή τη σεζόν

You look better nude!

Αποτελεί ένα από τα κυρίαρχα trends των τελευταίων ετών και όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στην κορυφή και το 2019. Ο λόγος για την τάση που σε θέλει να χρησιμοποιείς nude, δηλαδή ουδέτερα, χρώματα σε κάθε σου εμφάνιση.

Η διαφορά με πέρυσι όμως, είναι πως αυτή την άνοιξη και αυτό το καλοκαίρι, το nude δεν θα αφορά μόνο στα ρούχα σου αλλά θα το «φορέσεις» από την κορυφή ως τα νύχια. Το Nude Touch και η Nude Mania στα νύχια είναι «must» και παρακάτω θα μάθεις πώς θα τα πετύχεις. Το σίγουρο είναι πως οι nude τόνοι θα ταιριάξουν απόλυτα με τη σταρένια επιδερμίδα σου, θα σε κάνουν να δείχνεις πιο φυσική (όπως γνωρίζεις το natural look είναι πλέον το ζητούμενο στην ομορφιά) και παράλληλα, θα σε «καλύψουν» και θα σε προστατεύσουν, διότι το nude θα αποτελέσει φέτος μέρος της beauty ρουτίνας σου.

Picture2 copy copy

Nude Mania στα νύχια
Καλοκαίρι και μανικιούρ πηγαίνουν συνήθως μαζί διότι με τα μπάνια στη θάλασσα τα νύχια σου χρειάζονται συχνή περιποίηση. Τα nude nails, λοιπόν, αποτελούν μία από τις πιο «hot» τάσεις της φετινής σεζόν. Είναι κομψά, ταιριάζουν με κάθε outfit, σε κάνουν να δείχνεις πάντα περιποιημένη και αναδεικνύουν τη μαυρισμένη σου επιδερμίδα. Αντί για ένα απλό «γαλλικό», λοιπόν, την επόμενη φορά προτίμησε να κάνεις nude μανικιούρ και δεν θα απογοητευτείς. Για εμάς, δεν είναι καθόλου βαρετό και σίγουρα με μικρές «πινελιές» (όπως η καρδούλα στην παρακάτω φωτογραφία) μπορείς να τους δώσεις ένα περισσότερο ιδιαίτερο twist.

bioderma photoderm nude touch suncare spf50 light

Nude Touch στην επιδερμίδα σου
Και από τα νύχια σου περνάμε στο πιο σημαντικό στοιχείο για την ομορφιά σου: Την επιδερμίδα σου. Η αίσθηση γυμνού δέρματος, η αίσθηση ότι δεν φοράς make up ή αντηλιακό (διότι η υφή τους και το χρώμα τους έχουν γίνει ένα με την επιδερμίδα) και ένα άψογο, φυσικό αποτέλεσμα χωρίς γυαλάδα και ατέλειες, αξίζει να είναι το ζητούμενο για όλες μας φέτος. Στην περίπτωση, λοιπόν, που δεν βγαίνεις από το σπίτι χωρίς να βαφτείς ή έχεις λιπαρή επιδερμίδα που γυαλίζει και θέλεις να νιώθεις συνεχώς προστατευμένη από τον ήλιο, τότε πες «ναι» στο Nude Touch. Θα το ανακαλύψεις στη σειρά Photoderm της Bioderma και θα σου προσφέρει άψογο, φυσικό δέρμα, καθημερινή αντηλιακή προστασία και φυσικά, κάλυψη.

Ο λόγος που βρίσκεται φέτος στα δικά μας «must» είναι πως έχει ανάλαφρη υφή, προσφέρει ομοιόμορφη κάλυψη, ματ τελείωμα και χρώμα που προσαρμόζεται στον τόνο της επιδερμίδας (μέσα σε 30’’). Παράλληλα, ελέγχει επί οκτώ ώρες τη λιπαρότητα, διορθώνει τις ατέλειες και σου δίνει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία SPF50+ χωρίς σιλικόνη. Δοκίμασέ το και σύντομα θα δεις την κατάσταση του δέρματός σου να βελτιώνεται.

SOS tip: Μην ξεχνάς να το εφαρμόζεις κάθε φορά πριν την έκθεση σου στον ήλιο και να θυμάσαι πως μεταξύ άλλων, αποτελεί εξαιρετική βάση για μακιγιάζ και είναι ανθεκτικό στο νερό. Με λίγα λόγια είναι ο σύμμαχος που χρειάζεσαι αυτό το καλοκαίρι!

Όπως κατάλαβες, λοιπόν, φέτος αξίζει να προσθέσεις ένα Nude Touch στις εμφανίσεις σου, επενδύοντας στη ρουτίνα ομορφιάς σου (από το δέρμα μέχρι τα νύχια) και όχι μόνο στα ρούχα σου. Άρχισε, λοιπόν, να οργανώνεσαι από τώρα διότι στο εξής, η θερμοκρασία μέρα με τη μέρα θα «ανεβαίνει» και ο ήλιος θα γίνεται όλο και πιο «επικίνδυνος»!

#QueenIsNude #PhotodermNude #NudeTouch