Make up ή αντηλιακό; Ένα δίλημμα που δεν είναι καν… δίλημμα!

Make up ή αντηλιακό; Ένα δίλημμα που δεν είναι καν… δίλημμα!

Δεν θέλουμε ούτε να το σκέφτεσαι!

Θα θέλαμε να ξεκινήσουμε αυτό το άρθρο γράφοντας «καταλαβαίνουμε αλλά…» όμως δεν μπορούμε. Το αντηλιακό βλέπεις, δεν είναι κάτι το οποίο μπορείς να διαπραγματευτείς. Οι επιπτώσεις του ήλιου στην επιδερμίδα είναι τόσο σοβαρές που δεν χωρούν συζήτηση και φυσικά το δίλημμα αντηλιακό vs μεικάπ δεν είναι καν …δίλημμα. Το πραγματικό δίλημμα, αν θέλουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, είναι φωτογήρανση vs μεικάπ (για να μην αναφέρουμε τα χειρότερα) και αυτόματα αντιλαμβάνεσαι ποιος πρέπει να κερδίσει. Τι γίνεται λοιπόν; Θυσιάζεις το μακιγιάζ σου στον βωμό της προστασίας; Όχι και θα σου εξηγήσουμε το γιατί.

1 copy

Μπορεί να είμαστε κάθετες στο θέμα του αντηλιακού, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν αντιλαμβανόμαστε το πόσο δυσάρεστη είναι η αίσθηση των πολλαπλών στρώσεων από προϊόντα στην επιδερμίδα. Το καλοκαίρι κυρίως, το αντηλιακό και το μεικάπ και όλα τα λοιπά προϊόντα κάνουν την επιδερμίδα να ασφυκτιεί. Η λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχεται με τη μορφή των tinted αντηλιακών όπως, για παράδειγμα, το Photoderm MAX Compact Τeinte SPF 50+ της Bioderma όμως… Είναι μία λύση που συνήθως αποδεικνύεται πολύ βαριά στις λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες που γυαλίζουν έντονα μετά από λίγη ώρα.

2 copy

Την κατάσταση έρχονται, λοιπόν, να λύσουν τα λεπτόρρευστα tinted αντηλιακά όπως το Photoderm Aquafluide Τeinte SPF 50+. Εδώ όμως προκύπτει ένα άλλο πρόβλημα… η διάρκεια! Ναι μεν τα tinted αντηλιακά της Bioderma προσφέρουν απόλυτη προστασία και κάλυψη με ματ τελείωμα αλλά χρειάζονται συχνή ανανέωση. Όταν είσαι στην παραλία αυτό είναι ok αλλά τις ηλιόλουστες μέρες στην πόλη τι γίνεται; Αν έχεις κάνει το μακιγιάζ σου κανονικά τότε δεν μπορείς να επαναλάβεις την εφαρμογή. Εκεί έρχεται η νεότερη προσθήκη στην γκάμα της σειράς Photoderm της Bioderma για να βάλει τέλος σε όλα… ΟΛΑ τα διλήμματα! Καλωσόρισε στο νεσεσέρ σου το Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+!

3 copy copy

Είναι το αντηλιακό με την τεχνολογία liquid to powder που σου χαρίζει υπέροχο χρώμα, τέλεια κάλυψη, αποτελεσματική προστασία και απόλυτα ματ τελείωμα για 8 ολόκληρες ώρες. Από την στιγμή που θα το φορέσεις το πρωί πριν πας στο γραφείο, μέχρι να γυρίσεις στο σπίτι, μπορείς να είσαι ήσυχη πως θα έχεις προστασία και κάλυψη χωρίς να νιώθεις πως έχεις φορέσει κάτι στο δέρμα σου. Η υφή του είναι τόσο ανάλαφρη όσο το νερό και έτσι το δέρμα σου μοιάζει να είναι τελείως… γυμνό.

4 copy

Διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις (natural, golden και light) kai οι πρωτοποριακές χρωστικές του προσαρμόζονται ακριβώς στον δικό σου τόνο επιδερμίδας και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο του αν το δέρμα σου είναι πολύ λιπαρό ή συνδυαστικά με έναν ενυδατικό ορό αν έχεις ξηρή επιδερμίδα. Ξέχνα λοιπόν τα δήθεν διλήμματα, βάλε στη ζωή και το νεσεσέρ σου το νέο Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+ και προστάτεψε το δέρμα σου όπως ακριβώς πρέπει! Και μην ξεχνάς…

5 copy

Το ντεμακιγιάζ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ όπως ακριβώς και το αντηλιακό και το legendary νερό ντεμακιγιάζ Sensibio H2O της Bioderma είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσεις το πρόσωπό σου στο τέλος της ημέρας!