Skip Care: Η nude τάση στην περιποίηση που κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Skip Care: Η nude τάση στην περιποίηση που κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη!

Γιατί να κάνεις πολλά ενώ στην πραγματικότητα χρειάζεσαι λιγότερα;

Έχεις παρατηρήσει πως, η καθημερινή σου ρουτίνα ομορφιάς γίνεται ολοένα και πιο πολύπλοκη; Οι τάσεις στο skincare μέχρι σήμερα ήθελαν να κάνουμε διπλό καθαρισμό (double cleansing), να προσθέτουμε βήματα στην περιποίησή μας όπως για παράδειγμα το essence (προϊόν που φοριέται μετά τον καθαρισμό και τη λοσιόν αλλά πριν τον ορό) και άλλα πολλά. Είχαμε καταλήξει λοιπόν να κάνουμε πάνω από 10 βήματα πριν ακόμη φορέσουμε το μακιγιάζ μας και –δεν ξέρουμε για εσένα- αλλά είχαμε κουραστεί… ΠΟΛΥ! Ευτυχώς όμως δεν είμασταν μόνες. Τα πολλαπλά βήματα στην περιποίηση οδήγησαν τους ειδικούς σε μία «εκκαθάριση» αν μας επιτρέπεται η έκφραση και έτσι, δημιουργήθηκε η νεότερη τάση στο skincare το skip–care!

1 copy copy

Με λίγα λόγια, το skip–care ήρθε για να σε βοηθήσει να κάνεις skip τα παραπανίσια βήματα στην περιποίηση και να κρατήσεις μόνο αυτά που πραγματικά έχεις ανάγκη. Κρατάς λοιπόν τον καθαρισμό με το αγαπημένο σου Sensibio H2O της Bioderma και δεν κάνεις διπλό καθαρισμό. Φοράς το αντηλιακό σου και… παρακάμπτεις το μεικάπ!

2 copy copy

Ναι, ναι καλά διάβασες, παρακάμπτεις το μεικάπ γιατί πολύ απλά δεν το χρειάζεσαι! Ακολουθώντας τις τάσεις και την ανάγκη που έχουμε εμείς οι γυναίκες για multitasking προϊόντα που μας κάνουν να νιώθουμε περισσότερο… ελεύθερες, η Bioderma δημιούργησε το Photoderm Nude Touch SPF 50+, ένα νέο αντηλιακό που θα αλλάξει τα πάντα στην καθημερινότητά σου.

3 copy copy copy

Βλέπεις, έχει την πρωτοποριακή liquid to powder σύνθεση που μεταμορφώνει το λεπτόρρευστο υγρό σε πούδρα μόλις το φορέσεις. Έτσι έχεις nude, ανάλαφρη αίσθηση και απόλυτα ματ τελείωμα. Οι δυσχρωμίες καλύπτονται, η επιδερμίδα αποκτά ομοιόμορφο χρώμα και το δέρμα σου δείχνει πιο φρέσκο από ποτέ… σα να μην έχεις φορέσει τίποτα!

4 copy copy

Με μία κίνηση λοιπόν, το Photoderm Nude Touch SPF 50+ της Bioderma σε βοηθά να κάνεις skip όχι μόνο ένα αλλά δύο βήματα από την περιποίησή σου! Και επειδή ξέρουμε πως αναρωτιέσαι για τις ιδιότητές του σαν προϊόν κάλυψης (η αποτελεσματικότητα της σειράς αντηλιακών Photoderm είναι άλλωστε αποδεδειγμένη) μάθε πως, το Photoderm Nude Touch SPF 50+ διατίθεται σε 3 αποχρώσεις και το ματ αποτέλεσμά του διαρκεί για 8 ολόκληρες ώρες.

5 copy copy

Διαλέγεις ανάμεσα στις light, golden και natural αποχρώσεις που θα βρεις στο φαρμακείο, ανακινείς πολύ καλά και εφαρμόζεις. Η εφαρμογή μπορεί να γίνει με τα δάχτυλά σου (όπως φοράς το αντηλιακό) ή με σφουγγαράκι (όπως φοράς το μεικάπ). Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα μάλιστα, το Photoderm Nude Touch SPF 50+ σε βοηθά να γλιτώσεις ένα ακόμη βήμα, αυτό της ενυδατικής κρέμας! Τα βήματα που θα ακολουθείς στο εξής είναι άρα πολύ λίγα: 1) καθαρισμός με Sensibio H2O, 2) ενυδάτωση αν έχεις ξηρή επιδερμίδα και 3) Photoderm Nude Touch SPF 50+ αντηλιακό! Η ζωή σου μόλις έγινε ευκολότερη…