Αντιμετωπίστε 5 βασικά ενοχλητικά προβλήματά σας με... βότκα: Ιδού πώς!

Αντιμετωπίστε 5 βασικά ενοχλητικά προβλήματά σας με... βότκα: Ιδού πώς!

Και όχι, δεν εννοούμε πίνοντάς την

Μπορεί οι περισσότερες από εσάς να την έχετε συνδυάσει με τις βραδινές σας εξόδους, παρόλα αυτά σήμερα θα σας παρουσιάσουμε πέντε σημαντικούς λόγους για να βάλετε τη βότκα στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Ποιος το περίμενε, λοιπόν, πως το αγαπημένο σας ποτό μπορεί να κάνει θαύματα στην... υγεία σας. Πάμε να δούμε πώς:


1. Δυσοσμία ποδιών: Ρίξτε σε μια λεκάνη λίγη ποσότητα βότκα και τρίψτε με αυτήν τα πέλματά σας. Η βότκα έχει ισχυρή αντισηπτική δράση και θα καταφέρει να νικήσει τους μύκητες και τα βακτήρια.
2. Πιτυρίδα: Νικήστε την αναμειγνύοντας απλώς μία κούπα βότκα με 2 κ.γ αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου. Αφού λουστείτε, εφαρμόστε το μείγμα στα μαλλιά σας από τις ρίζες ως τις άκρες και αφήστε το να στεγνώσει φυσικά. Λουστείτε ξανά αφού περάσουν δύο μερούλες.
3. Κακοσμία στόματος: Ένα δυνατό στοματικό διάλυμα μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της σωστής υγιεινής της στοματικής σας κοιλότητας. Η βότκα μπορεί να βοηθήσει και εδώ! Η εκπομπή "Myth Busters " του Discovery Channel επιβεβαίωσε πως το αγαπημένο σας ποτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως... στοματικό διάλυμα. Ρίξτε σε ένα καθαρό μπουκαλάκι μια κούπα βότκα με 9 κουταλιές της σούπας κανέλα και ανακινείστε καλά. Σφραγίστε καλά το καπάκι και χρησιμοποιείστε το διάλυμα αφού περάσουν 2 εβδομάδες.
4. Πόνος στο αυτί: Απαλύνετε τον πόνο με το ακόλουθο γιατροσόφι: Σε ένα μπολάκι ρίχνετε λίγο μέλι με βότκα! Ανακατεύετε καλά το μείγμα και αφού το ζεστάνετε είναι έτοιμο προς χρήση. Μπορείτε να ρίχνετε κάθε τέσσερις περίπου ώρες μερικές σταγόνες από το δραστικό αυτό μείγμα στο αυτί σας (εφόσον φυσικά δεν έχει πύον ή αίμα).
5. Πονόδοντος: Αν ο πόνος επιμένει τότε ρίξτε το στην... βότκα. Πάρτε λίγο βαμβάκι και αφού το ποτίσετε με βότκα, τοποθετήστε το για λίγη ώρα στο σημείο που πονάτε. Σύντομα ο πόνος θα μειωθεί. Αν αντέχετε τη δυνατή της γεύση, μπορείτε ακόμη να κάνετε γαργάρες με αυτήν!

Διαβάστε ακόμα

Υποφέρετε από ημικρανίες; Ιδού πώς θα γλιτώσετε για πάντα

Ποιες τροφές εκτοξεύουν τη λίμπιντό σας;