To κάνουμε όλοι: Μάθετε το λάθος που μας… παχαίνει!

To κάνουμε όλοι: Μάθετε το λάθος που μας… παχαίνει!

Και φυσικά λάβετε τα μέτρα σας

Παρόλο που γνωρίζετε τους βασικότερους διατροφικούς κανόνες, κάπου το... χάνετε και τα κιλά δε λένε να εξαφανιστούν. Επιλέγετε υγιεινές τροφές, αποφεύγετε το junk food και πίνετε άφθονες ποσότητες νερού. Μα πραγματικά, τι κάνετε λάθος;


Οι ρυθμοί της ζωής σας, λοιπόν, σας παχαίνουν! Τι εννοούμε με αυτό; Γυρνάτε αγχωμένες από το γραφείο, ανοίγετε το ψυγείο και τρώτε ό,τι βρείτε μπροστά σας. Περνάει λίγη ώρα και πριν φύγετε από το σπίτι, αρπάζετε σνακ από το ντουλάπι. Λίγο πριν κοιμηθείτε τσιμπάτε μερικά μπισκοτάκια. Το άσκοπο τσιμπολόγημα και το φαγητό στο... πόδι, δε σας αφήνει να χάσετε τα περιττά κιλά!


Βάλτε πρόγραμμα και μάθετε να τρώτε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας. Ένα σνακ ανάμεσα στο πρωινό και το μεσημεριανό, καθώς και ένα επιπλέον ανάμεσα στο μεσημεριανό και το βραδινό, είναι υπεραρκετά. Όσο για το βραδινό σας γεύμα; Φροντίστε να είναι υγιεινό και πολύ ελαφρύ. Μην τρώτε στο πόδι, μη βλέπετε τηλεόραση όσο απολαμβάνετε το γεύμα σας και μην τρώτε βιαστικά. Απολαύστε κάθε σας μπουκιά και θα δείτε την αλλαγή σύντομα επάνω σας.

Διαβάστε ακόμα

Δώσε προσοχή: Oι 4 καθημερινές συνήθειες που δε σε αφήνουν να αδυνατίσεις

7 τροφές που καλό θα ήταν να ΜΗΝ καταναλώνετε

5 φθινοπωρινές τροφές που θα σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος