Πεινάτε συνεχώς; Ιδού οι αιτίες!

Ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε από τις τύψεις!!!

Μόλις φάγατε και πάλι πεινάτε; Πιάνετε συνεχώς τον εαυτό σας να τσιμπολογάει ό,τι βρίσκεται μπροστά του; Και όμως δε φταίτε εσείς που καταβροχθίζετε τα πάντα αλλά κάποια πράγματα τριγύρω σας. Τι εννοούμε; Διαβάστε κάποιους από τους μεγαλύτερους παράγοντες της πείνας... και αισθανθείτε λιγότερες ένοχες!


1.Η θερμοκρασία: Το γνωρίζατε πως σε χαμηλές θερμοκρασίες ο άνθρωπος έχει τη τάση να τρώει περισσότερο; To ανθρώπινο σώμα προσπαθεί να ζεσταθεί και ο μόνος εύκολος τρόπος είναι η τροφή. Αποφύγετε, λοιπόν, το κλιματιστικό τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού και αισθανθείτε λιγότερο ένοχη τις κρύες μέρες του χειμώνα. Δε φταίτε εσείς άλλωστε, ο καιρός τα φταίει όλα!


2.Τα συμπληρώματα διατροφής: Πολλά από τα συμπληρώματα διατροφής έχουν ως αποτέλεσμα να προκαλούν ένα αίσθημα πείνας στον ανθρώπινο οργανισμό. Αν κρίνετε πως αυτό φταίει στη προκειμένη στιγμή, προτιμήστε κάποιο άλλο.


3.Η γυμναστική: Κάθε φορά που αλλάζετε τρόπο εκγύμνασης, να ξέρετε πως μία πείνα θα την έχετε. Ο οργανισμός σας έχει συνηθίσει σε κάποιες συγκεκριμένες ασκήσεις ρουτίνας και τώρα του βάζετε δύσκολα. Τι να κάνει και αυτός;

4.Τα Φάρμακα: Σίγουρα σας έχουν προειδοποιήσει και οι γιατροί για αυτή την επίδραση μερικών φαρμάκων. Προς θεού μην αφήσετε την υγεία σας να κινδυνέψει μόνο και μόνο για να μη αποκτήσετε κάποια παραπανίσια κιλά.

 

Διαβάστε ακόμα:

Πέντε τροφές που τρως...λανθασμένα

Σιχαίνεσαι τα φρούτα;Μάθε με ποιους άλλους τρόπους μπορείς να τα βάλεις στη διατροφή σου

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ