Αδυνάτισμα: Διάσημες κυρίες αποκαλύπτουν τους πιο αλλόκοτους τρόπους που έχασαν κιλά

Ερμιόνη Σαρρή
Αδυνάτισμα: Διάσημες κυρίες αποκαλύπτουν τους πιο αλλόκοτους τρόπους που έχασαν κιλά

Που δεν πρέπει να αντιγράψετε ποτέ.

Όσες παράξενες δίαιτες και αν έχετε ακούσει μέχρι τώρα, τα κορίτσια της showbiz έρχονται να σας κουφάνουν αποκαλύπτοντας τους πιο αγαπημένους τους τρόπους για χάσιμο πόντων. Καθίστε και ακούστε!


Madonna: Έξι πόντους μέσα στο πρώτο 24ωρο μπορείς να χάσεις, σύμφωνα πάντα με την διάσημη τραγουδίστρια, αν κάνεις τη δίαιτα του φεγγαριού. Όχι δεν πήγε στο φεγγάρι! Η Μαντόνα συνήθιζε να τρώει τα γεύματά της ανάλογα με τις φάσεις του φεγγαριού. Εννοείται πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατον να γίνει αλλά μη την στεναχωρήσουμε.

Natalie Portman: Πώς άλλωστε θα γινόταν η εντυπωσιακότερη μπαλαρίνα της μεγάλης οθόνης αν δεν έφτιαχνε κορμί λαμπάδα; Τι έκανε; Έτρωγε μόνο καρότα και αμύγδαλα για όσο κράτησαν τα γυρίσματα της ταινίας όσο και λίγο καιρό πριν.

Elle Macpherson: Ακόμη και στην ηλικία των 50 ετών φροντίζει να έχει κορμί αξιοζήλευτο. Ποιο είναι το μυστικό της; Η αλκαλική δίαιτα, η οποία στηρίζεται σε τροφές που παράγουν αλκαλικά μετά την πέψη. Κάποια από αυτά είναι τα φρούτα, οι ξηροί καρποί, τα λαχανικά και οι ρίζες.

Beyonce: Την θυμάστε στο Dremgirls; Αχ και να ξέρατε τι πέρασε για να έχει αυτό το φιδίσιο κορμί. Λίγο καιρό αργότερα μας αποκάλυψε το μυστικό της λέγοντας, πως έπινε μόνο λεμονάδα με σκόνη πιπεριάς cayenne.


Ελπίζουμε να μη κλέψετε κάποια από τις φαεινές αυτές ιδέες, γιατί μόνο κακό θα κάνετε στον οργανισμό σας!

Διαβάστε ακόμα:

Πέντε τροφές που τρως...λανθασμένα

Μάθετε 4 έξυπνους τρόπους να τρέφεστε υγιεινά, χωρίς να ξοδεύεστε!