Smoothie με δύο υλικά για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας με Βιταμίνη Ε!

Βιβή Αγγελάκη
Smoothie με δύο υλικά για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας με Βιταμίνη Ε!

Δείτε την πανεύκολη συνταγή, που σας ομορφαίνει και δοκιμάστε το!

Ο χειμώνας είναι εδώ το ίδιο και οι ιώσεις! Γι αυτό το λόγο θα πρέπει να θωρακίζουμε τον οργανισμό μας με σουπερ βιταμινούχες τροφές, ώστε να αποφύγουμε να καταλήξουμε στο κρεβάτι, πόσο μάλλον τώρα που οι γιορτές πλησιάζουν!

Τι θα λέγατε να δοκιμάζατε αύριο το πρωί να φτιάξετε αυτό smoothie που εκτός από την τόνωση του ανοσοποιητικού σας θα σας ομορφύνει; Απλό, με δύο μόνο υλικά, θα γεμίσει τις μπαταρίες του οργανισμού σας με τη Βιταμίνη Ε, μια από τις πιο σημαντικές βιταμίνες ομορφιάς και σύμμαχό σας στη μάχη κατά της γήρανσης! Βγάλτε, λοιπόν, το μπλέντερ από το ντουλάπι και ξεκινήστε, ακολουθώντας τις οδηγίες.

Για το smoothie θα χρειαστείτε:

1 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου
1/4 φλιτζάνι φρέσκα μούρα

Σε ένα μπλέντερ χτυπάτε μαζί τα δύο υλικά . Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε σπόρους chia , που αποτελούν σημαντική πηγή ασβεστίου για τον οργανισμό.

Και για όσες δεν το ξέρατε, το γάλα αμύγδαλου περιέχει υψηλά επίπεδα μαγγανίου, σεληνίου και βιταμίνης Ε, ενώ αποτελεί την πιο εναλλακτική και θρεπτική λύση για όλους όσους σιχαίνονται το αγελαδινό γάλα!

Απολαύστε, λοιπόν, αυτό το smoothie, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύει τις μεμβράνες των κυττάρων σας και καταστρέφει τις ελεύθερες ρίζες, διατηρώντας το δέρμα υγιές, λαμπερό και νεανικό.

Διαβάστε ακόμη:

Γερά νύχια για τις γιορτές; Φτιάξτε μόνες σας το πιο «θρεπτικό» λαδάκι!

Σπιτικό ροδόνερο για την πιο μυρωδάτη τόνωση της επιδερμίδας σας!