Μπες στο φόρεμα του ρεβεγιόν με 4 απλές συμβουλές που θα τηρήσεις για δύο ημέρες

Μπες στο φόρεμα του ρεβεγιόν με 4 απλές συμβουλές που θα τηρήσεις για δύο ημέρες

Ξέρουμε ότι δεν έκανες δίαιτα αυτές τις ημέρες...

Λίγες ώρες πριν την αντίστροφη μέτρηση για τη νέα χρονιά υπάρχουν 4 απλές διατροφικές συμβουλές που θα σε αποτοξινώσουν και θα σε προετοιμάσουν για το στενό φόρεμα της Πρωτοχρονιάς!

Fitness express
Το σχοινάκι και το χούλα χουπ είναι από τα πιο δημοφιλή κοριτσίστικα παιχνίδια που όλες λατρεύαμε. Μας θυμίζουν κάτι από την παιδική μας ηλικία και έχουμε ακόμα ένα λόγο για να τα αγαπάμε: αν κάνεις δέκα λεπτά χούλα χουπ μπορείς να κάψεις περίπου 100 θερμίδες, ενώ αν επιλέξεις σχοινάκι, στον ίδιο χρόνο καις σχεδόν 200 θερμίδες! Ακόμα τρέχεις στα γυμναστήρια;

Όταν πεινάσεις...
Πείνασες αλλά δεν θέλεις να φας γιατί σκέφτεσαι το φόρεμα του ρεβεγιόν; Αν ναι, έχεις πολλές εναλλακτικές προκειμένου να μην πέσεις με τα μούτρα στις τηγανιτές πατάτες. Μία από αυτές είναι η εξής: Μια ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης έκανε ένα τεστ και διαπίστωσε ότι αν κάνεις μια βόλτα για δεκαπέντε, είκοσι λεπτά όταν θα κάτσεις στο τραπέζι η όρεξη σου θα είναι μειωμένη και έτσι θα φας λιγότερο. Αν, όμως, βρέχει μπορείς να κάνεις μερικές ασκήσεις στρέτσινγκ στο σαλόνι του σπιτιού σου. Λειτουργεί εξίσου καλά!

Sweet dreams
Παχυσαρκία: μία από τις κύριες αιτίες είναι η έλλειψη ύπνου. Μπορεί να ακούγεται τραβηγμένο αλλά δεν είναι. Στη χώρα που το πρόβλημα αυτό βασιλεύει, έκαναν μια δίχρονη έρευνα σε αρκετές χιλιάδες Αμερικάνους και διαπίστωσαν ότι όσοι κοιμούνται λίγες ώρες την μέρα έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάρουν κιλά ενώ όσοι έκλειναν τουλάχιστον ένα οχτάωρο καλής ξεκούρασης είναι στα φυσιολογικά επίπεδα. Ο ύπνος είναι απόλαυση και κάνει καλό στην υγεία! Τις επόμενες δύο μέρες κοιμήσου αρκετές ώρες.

Milky stories
Μπορεί να λένε όλοι ότι πρέπει να πίνεις πολύ νερό ενώ γυμνάζεσαι για να μην αφυδατώνεσαι αλλά κανείς ως τώρα δεν είχε πει κάτι για το γάλα. Τι εννοούμε με αυτό; Σύμφωνα με τους top διαιτολόγους στο εξωτερικό, αν μετά από τριάντα λεπτά στο διάδρομο πιεις ένα ποτήρι γάλα θα χάσεις περισσότερο λίπος από ότι αν έπινες νερό. Και αυτό γιατί το γάλα είναι πλούσιο ιχνοστοιχεία όπως κάλιο και αλάτι που εμποδίζουν τον οργανισμό να απορροφήσει το λίπος. Όπως έχει αποκαλύψει και η Μαντόνα, όταν πάει για jogging κουβαλάει πάντα ένα μπουκάλι με γάλα.

Διαβάστε ακόμη:

Τι λένε τα κιλά σου για την υγεία σου;