Τα social media μας... αδυνατίζουν: Δείτε τι λένε οι νέες έρευνες και λάβετε δράση!

Ερμιόνη Σαρρή
Τα social media μας... αδυνατίζουν: Δείτε τι λένε οι νέες έρευνες και λάβετε δράση!

Η «Προσθήκη στους φίλους» λύνει το πρόβλημα με τα παραπανίσια κιλά 

Τα social media έχουν κατακλύσει τη ζωή μας. Ξυπνάμε και κοιμόμαστε έχοντας πάντα ρίξει μία ματιά στα διαδικτυακά μας νέα. Από την άλλη ψάχνουμε απεγνωσμένα νέους τρόπους να χάσουμε τα περιττά κιλά, χωρίς να... ιδρώσουμε.

Μέχρι σήμερα πιστεύαμε, ότι ζητούσαμε πολλά αφού η σκέψη μας να σερφάρουμε και να αδυνατίζουμε φαινόταν ως όνειρο θερινής νυκτός. Νέες έρευνες όμως, ήρθαν να μας δικαιώσουν και να βροντοφωνάξουμε σε φίλους και γνωστούς να πιάσουν τον υπολογιστή στο χέρι.

Το Journal of the Royal Society Interface έφερε στο φως τα ευχάριστα νέα και φυσικά δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε το μυστικό μακριά από τις αγαπημένες queen φίλες. Σύμφωνα, λοιπόν, με τη νέα αυτή έρευνα οι ενεργοί χρήστες του διαδικτύου και όλοι όσοι αρέσκονται στο chat-άρισμα χάνουν μέχρι και 8% περισσότερα κιλά μέσα σε έξι μήνες από αυτούς που κρατάνε την κατάστασή τους... ανενεργή.

ladytablet3.0

Στο πείραμα έλαβαν μέρος χρήστες μίας ιστοσελίδας που σχετίζεται με το βάρος και τη διατροφή και αποκαλύφθηκε, πως οι χρήστες που ήταν συνεχώς ενεργοί και συζητούσαν με τους υπόλοιπους τα προβλήματα τους με τα κιλά και τη διατροφή, πέτυχαν πολύ πιο γρήγορα τον επιθυμητό τους στόχο.

Μήπως τελικά το μυστικό δεν κρύβεται μόνο στη σωστή γυμναστική, αλλά και στο σερφάρισμα; Τέλος, λοιπόν, οι τύψεις για τις ατελείωτες ώρες που περνάτε στο διαδίκτυο. Σερφάρετε... άφοβα!

Διαβάστε ακόμα:

3 + 1 πράγματα που πρέπει να σκέφτεστε κάθε φορά που θέλετε να σταματήσετε τη... δίαιτα

Μήπως είσαι εθισμένη στα... social media: Δες τα πιο συχνά σημάδια