Θες να αποκτήσεις θανατηφόρες καμπύλες; Η Βeyoncé σου αποκαλύπτει τον τρόπο!

Ερμιόνη Σαρρή
Θες να αποκτήσεις θανατηφόρες καμπύλες; Η Βeyoncé σου αποκαλύπτει τον τρόπο!

Η Queen B φροντίζει για εσένα...

Τις κοιτάς και απορείς,μα τι μπορεί να τρώνε αυτά τα κορίτσια και να διατηρούνται σε τέτοια φόρμα. Φυσικά από τη λίστα σου δε λείπει η Beyoncé και οι... καμπύλες της. Λικνίζεται πάνω στη σκηνή και εσύ θες να αφήσεις το πιάτο που μόλις έπιασες... κάτω.

Κάποιες φορές οι παπαράτσι την έχουν πιάσει σε μερικές στιγμές αδυναμίας, αλλά η Queen B είναι τελικά της υγιεινής διατροφής. Και εδώ μία ακόμη ελπίδα μόλις χάθηκε. Τα ευχάριστα όμως νέα είναι, ότι με το νέο της επιχειρηματικό βήμα, μπορούν όλες της οι θαυμάστριες να της... μοιάσουν.

tumblr mkmvppXedz1rqgjz2o1 1280

Με τη βοήθεια του προσωπικού της γυμναστή, Marco Borges κυκλοφορεί μία καινούργια δίαιτα που ακούει στο όνομά της και ακολουθεί τους κανόνες της 22 Days Nutrition. Αν σκέφτεσαι να την ακολουθήσεις, να ξέρεις πως πρέπει να βάλεις ένα... στοπ σε κρέας και γαλακτοκομικά. H Queen B θα σε ταΐζει μόνο με φυτικές τροφές χωρίς γλουτένη. Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, το σώμα και η ψύχη σου χρειάζονται 21 ημέρες για να κόψουν μία συνήθεια. Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Jay Z εδώ και μερικά χρόνια είναι μεγάλοι οπαδοί του συγκεκριμένου διατροφικού προγράμματος και το συστήνουν με κλειστά τα μάτια.

Μπορεί βέβαια να μην κατοικείς κάπου εκεί στο μικρό λοφίσκο του Λος Άντζελες, αλλά η δίαιτα παρέχεται και σε... delivery και μάλιστα ανταποκρίνεται σε όλες τις τσέπες. Τα γεύματα ξεκινάνε από $9.76 ως και $16.50. Κρίμα δηλαδή να είσαι τόσο μακριά!

Διαβάστε ακόμα:

«Κόλλησε» ο δείκτης της ζυγαριάς;Αυτές οι τροφές θα σε βοηθήσουν να χάσεις τα περιττά κιλά

Περιττά κιλά: 6 + 1 tips αποτοξίνωσης για να τα διώξετε στο πι και φι