Burger μετά τη γυμναστική; Και όμως η νέα αυτή έρευνα θα σας ενθουσιάσει

Ερμιόνη Σαρρή
Burger μετά τη γυμναστική; Και όμως η νέα αυτή έρευνα θα σας ενθουσιάσει

Λάτρεις του junk food... ενωθείτε

Μπορεί να διανύουμε περίοδο νηστείας και γενικά να βρισκόμαστε συνεχώς σε... δίαιτα, αλλά τα νέα είναι πολύ ευχάριστα για όσους αγαπούν τo junk food. Και ναι αυτό που σας ακουγόταν ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας, πλέον είναι πραγματικότητα.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο University of Montana και δημοσιεύτηκε στο International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism, μπορείτε μετά το τρέξιμο στο διάδρομο της γυμναστικής ή το μάθημα του crossfit να απολαύσετε το... burger σας. Τα αποτελέσματα έδειξαν, ότι τo «γρήγορο» φαγητό λειτουργεί ακριβώς όπως τα συμπληρώματα διατροφής.

fitness-320x480 12615

Μπορεί, λοιπόν, μέχρι τώρα να κρύβατε μέσα στην τσάντα σας μία μπάρα δημητριακών για να τονώσετε τον οργανισμό σας, αλλά τώρα οι επιλογές σας πολλαπλασιάζονται. Μέσα στη λίστα σας με τα συμπληρώματα διατροφής, τα ενεργειακά ποτά και τις μπάρες μπορείτε πλέον να προσθέσετε και τα μέχρι τώρα απαγορευμένα burger και τηγανίτες.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε αθλητές με δύσκολο και επίπονο πρόγραμμα και τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά.Τα ενεργειακά τους αποθέματα ήταν αρκετά μετά την κατανάλωση του γρήγορου φαγητού και εμείς κρίναμε τα νέα αυτά ως τα καλύτερα της εβδομάδας. Συμφωνείτε;

10407450 816978045045330 1209870788232975433 n 70086

Οι τηγανίτες απενεχοποιήθηκαν και εσείς νομίζουμε πως βρήκατε ένα λόγο παραπάνω για να πάτε γυμναστήριο. Πρώτα τρέξιμο και ύστερα... απόλαυση!

Διαβάστε ακόμα:

Οι θερμίδες του Πάσχα: Πόσες κρύβει το γιορτινό τραπέζι;

Τα... διατροφικά ΟΧΙ που πρέπει να πείτε για να αποκτήσετε ένα τέλειο κορμί!