Με αυτό το πρωινό θα αδυνατίσεις! Η Kourtney Kardashian μας αποκαλύπτει το μυστικό της

Ερμιόνη Σαρρή
Με αυτό το πρωινό θα αδυνατίσεις! Η Kourtney Kardashian μας αποκαλύπτει το μυστικό της

Δες τι επιλέγει να τρώει σε καθημερινή βάση

Τον περασμένο Δεκέμβριο υποδέχτηκε το νέο μέλος της οικογένειάς της με τον Scott Disick και το σώμα της έχει επανέλθει και πάλι στα κανονικά του επίπεδα. Γενικώς, η Kourtney Kardashian είναι από τα πιο... ήρεμα μέλη της διάσημης αυτής οικογένειας (όσο μπορεί βέβαια και αυτή) και η προσωπική της ζωή είναι συνεχώς στα πρωτοσέλιδα.

Η γλυκιά μανούλα μπορεί να ταλαιπωρείται αρκετά στο κομμάτι των αισθηματικών λόγω του άτακτου συζύγου της, αλλά δεν έχει παραμελήσει στιγμή τον εαυτό της. Προσέχει αρκετά τη διατροφή της και γυμνάζεται διαρκώς. Μάλιστα, επειδή διανύει και περίοδο θηλασμού, είναι ιδιαίτερα προσεκτική με το τι τρώει. Για πρωινό, λοιπόν, προτιμάει ένα μπολ με γάλα και βρώμη, μερικά κομμάτια μπανάνας και κανέλα. Ακούγεται πολύ χορταστικό και κυρίως αρκετά υγιεινό.

tumblr lzocoydmGf1qmq3sn 77732

Ένα ακόμη μυστικό της, το οποίο βέβαια δεν αφορά τη διατροφή της, είναι ότι επιλέγει να γυμναστεί με την Khloe Kardashian ή κάποια φίλη της, ώστε το μάθημα να είναι λίγο πιο διασκεδαστικό και φυσικά να έχει ένα κίνητρο για να... πάει. Ομολογούμε, πως το κόλπο αυτό «πιάνει».

3731a98b998ec144a61c32f10421c971 L c2f24

Διαβάστε ακόμη:

Μέτρα αντίστροφα! Η δίαιτα που θα μεταμορφώσει το κορμί σου μέχρι το καλοκαίρι

Η δίαιτα του χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη (ή αλλιώς η πιο υγιεινή διατροφή που έχετε κάνει)!