Δεν ξέρεις πόση ποσότητα φαγητού πρέπει να καταναλώσεις; Σου βρήκαμε τη λύση!

Ερμιόνη Σαρρή
Δεν ξέρεις πόση ποσότητα φαγητού πρέπει να καταναλώσεις; Σου βρήκαμε τη λύση!

Γρήγορο αδυνάτισμα, χωρίς δίαιτα!

Απεχθάνεσαι τις δίαιτες και δε σε κακολογούμε. Αυτό το αίσθημα της καταπίεσης δεν το αντέχεις, αλλά από την άλλη θες να ξεφορτωθείς και αυτά τα λιγοστά κιλά που πήρες φέτος το χειμώνα. Υποσχέθηκες στον εαυτό σου πως με μία σωστή διατροφή και την κατάλληλη γυμναστική θα βρεις και πάλι τη φόρμα σου.

Να ξέρεις, ότι είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Το πρόβλημα όμως είναι στο θέμα της ποσότητας. Δεν ξέρεις ποτέ πόση ποσότητα είναι αρκετή για να... χορτάσεις και φυσικά να αρχίσεις λίγο να αδυνατίζεις. Επειδή και εμείς προς την ίδια κατεύθυνση οδεύουμε, ψάξαμε και βρήκαμε την πιο διασκεδαστική ζυγαριά. Όχι δε θα σου παρουσιάσουμε κανένα καινούριο gadget για την κουζίνα.

Η παρακάτω εικόνα θα σε βοηθήσει αρκετά να μάθεις τις ποσότητες που πρέπει να βρίσκονται κάθε φορά στο πιάτο σου. Όσο αστείο και αν σου φαίνεται, το μέγεθος του τυριού που θα γευτείς δεν πρέπει να ξεπερνάει αυτό της μεγάλης μπαταρίας αλλά και το ψάρι μίας... επιταγής. Δεν ξέρουμε αν θα χορτάσεις ή όχι, αλλά σίγουρα θα το διασκεδάσεις κατά το μέτρημα!

261D9F7200000578-2970306-image-a-2 1424963970134 31861

Διαβάστε ακόμη:

Ξεκινήσατε τρέξιμο; Οι πιο εύκολες συνταγές για να έχετε πάντα ενέργεια

Μέτρα αντίστροφα! Η δίαιτα που θα μεταμορφώσει το κορμί σου μέχρι το καλοκαίρι