Συμβουλές για τέλειο & υγιές σώμα: Ιδού πώς θα τα καταφέρετε!

Συμβουλές για τέλειο & υγιές σώμα: Ιδού πώς θα τα καταφέρετε!

Κι όμως υπάρχει τρόπος να αποκτήσετε το κορμί που ονειρεύεστε

Μάχη με τα κιλά, πανικός με τη ζυγαριά, κακή σχέση με το φαγητό. Όλοι μας, έστω μια φορά στη ζωή μας έχουμε παραπονεθεί για το βάρος μας ή έχουμε αντιμετωπίσει κάποια διατροφική διαταραχή. Τι φταίει και δε μπορούμε να χάσουμε τα περιττά κιλά; Τι συμβαίνει και παρόλο που προσέχουμε τη διατροφή μας και γυμναζόμαστε δε χάνουμε βάρος; Γιατί είναι τόσο δύσκολο να ακολουθήσουμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής; Πότε χάνεται η γραμμή της ισορροπίας και γινόμαστε θύματα της ανάγκης μας για ένα τέλειο κορμί;

Αν κι εσάς σας απασχολεί η διατροφή και η υγεία σας τότε μη χάνετε χρόνο και δηλώστε συμμετοχή στο ΔΩΡΕΑΝ βιωματικό σεμινάριο για τη διατροφή που διοργανώνει το APIVITA Experience Store (Σόλωνος 6 και Κανάρη, Κολωνάκι) σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, το Σάββατο 23 Μαιου 2015, στις 12.00 μ.μ.

Οι εισηγητές, Ευάγγελος Ζουμπανέας και η Δρ Μαργαρίτα-Αγγελική Επ. Σχινά, με αφορμή το νέο βιβλίο του κυρίου Ζουμπανέα, THIN...POSITIVE, θα απαντήσουν σε βασικά ερωτήματά σας και θα σας βοηθήσουν να δείτε τη διατροφή με άλλο μάτι.

ZOYMPANEAS afisa 4cc6b

Τι πρέπει να τρώτε για να είσαστε υγιείς και λεπτοί; Πώς η καθημερινή διατροφή επηρεάζει την ψυχολογία σας και τον τρόπο που σκεφτόσαστε; Πότε γίνεται προβληματική η σχέση με το φαγητό; Τι είναι και πώς αντιμετωπίζονται οι διαταραχές στην πρόσληψη της τροφής (ανορεξία, βουλιμία κ.ά.); Αυτές και ακόμη περισσότερες απορίες σας θα βρουν επιτέλους απάντηση!

Και για το τέλος σας αφήσαμε το καλύτερο. Στο σεμινάριο αυτό θα μάθετε τις βασικές αρχές διαμόρφωσης ενός διατροφικού πλάνου κατάλληλου για τη λειτουργική επαναφορά των μηχανισμών πείνας και κορεσμού, καθώς και συμβουλές για τρόφιμα και συνδυασμούς που είναι απαραίτητο να εφαρμόσετε στην καθημερινή σας διατροφή, προκειμένου να επανέλθετε σε φυσιολογικό σωματικό βάρος. Τέλος, θα ενημερωθείτε για τα συμπληρώματα διατροφής που μπορείτε να λάβετε ώστε να ενισχύσετε ακόμη περισσότερο αυτή σας την προσπάθεια.

Το καλοκαίρι είναι ένα βήμα μακριά και η ώρα του μαγιό έχει φτάσει. Το σεμινάριο αυτό θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε το κορμί που ονειρεύεστε. Δηλώστε συμμετοχή και καλή επιτυχία!

Μore Info:

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙO: Μυστικά ελέγχου της πείνας και της διατροφής

Πού: Στο The APIVITA Experience Store (Σόλωνος 6 και Κανάρη, Κολωνάκι)
Πότε: Σάββατο, 23 Μαΐου 2015, στις 12 το μεσημέρι
Εισηγητές: Ευάγγελος Ζουμπανέας, διαιτολόγος-διατροφολόγος, συγγραφέας,
Ιδρυτής Επιστημονικής Ομάδας «Διατροφή» (www.diatrofi.gr),
Διευθύνων Σύμβουλος Κέντρου Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών ( www.keadd.gr),

Δρ Μαργαρίτα-Αγγελική Επ. Σχινά, κλινική ψυχολόγος, συνεργάτης του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ -ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

*Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε, δηλώστε συμμετοχή στο τηλ.: 210 3640560, ή στο e-mail: experience_store@apivita.com, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνα επικοινωνίας) και την ένδειξη ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤO ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.