Tα snacks του καλοκαιριού: Είναι δροσιστικά, γευστικά και κυρίως διαιτητικά

Ερμιόνη Σαρρή
Tα snacks του καλοκαιριού: Είναι δροσιστικά, γευστικά και κυρίως διαιτητικά

Ούτε πείνα ούτε περιττά κιλά

Το ρολόι δείχνει περίπου 18:00 και η κοιλιά σας έχει ξεκινήσει να κάνει ήδη τα πρώτα παράπονα πείνας. Και ναι, ήρθε η ώρα του απογευματινού σνακ. Όλες θέλετε να είναι κάτι... χορταστικό και ταυτόχρονα διαιτητικό. Δε χρειάζεται, λοιπόν, να τρώτε ένα φρούτο και μόνο, αφού οι επιλογές είναι πολλές και... θρεπτικότατες.

Δείτε τις προτάσεις μας και αφεθείτε στη γεύση τους:

Parfait φρούτων: Αν έχετε λιγούρα για... παγωτό, η συγκεκριμένη πρόταση θα σας ξετρελάνει. Ρίξτε σε ένα μπολ 3-4 φράουλες κομμένες, 4 κουταλιές της σούπας γιαούρτι, λίγη granola και όποιο άλλο φρούτο επιθυμείτε. Οι θερμίδες του είναι ελάχιστες και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας κρατήσει για πολλές ώρες. Ναι δεν είναι παγωτό, αλλά είναι εξίσου... δροσιστικό.

2555 1428505132 23 Perfect-Parfait 34a19

Cottage cheese με φρούτα: Ο συνδυασμός του τυριού με τα φρούτα θα ξετρελάνει τον ουρανίσκο σας. Ρίξτε το τυρί μέσα σε ένα μικρό μπολ και ανακατέψτε το με το αγαπημένο σας φρούτο. Τα βατόμουρα ή το πεπόνι θεωρούνται δύο από τις πιο γευστικές επιλογές που μπορείτε να κάνετε.

2555 1428505128 9 Cottage-Cheese-and-Fruit 9ff9d

Ανθότυρο με ντοματίνια: Οι λάτρεις του αλμυρού, θα το λατρέψουν και ίσως αντικαταστήσουν και τα βραδινό τους με αυτό το γεύμα. Το ανθότυρο έχει ελάχιστες θερμίδες και φυσικά μπορείτε να προσθέσετε στο πιάτο σας και 1-2... κριτσίνια ολικής αλέσεως.

2555 1428505133 25 Ricotta-Cheese-and-Tomato ee94a

Γιαούρτι με cranberries και δημητριακά: Το μπολ που πραγματικά θα σας χορτάσει. Ρίξτε μέσα στο αγαπημένο σας γιαούρτι μία κουταλιά της σούπας δημητριακά ολικής αλέσεως, άλλη μία cranberries και δείτε την ενέργειά σας να διπλασιάζεται.

Chocolate Cranberry Yogurt Sundae 2 46936

Διαβάστε ακόμη:

Αυτό το συστατικό θα "ξεκλειδώσει" τον μεταβολισμό σου- εγγυημένα!

Νους υγιής εν σώματι υγιεί:Δείτε τα 4 γεύματα που θα σας χαρίσουν τα πιο ξέγνοιαστα χρόνια

Απλά και εύκολα: 6 συνήθειες αποτοξίνωσης που πρέπει να... υιοθετήσετε άμεσα