Αυτές οι τρεις δωρεάν εφαρμογές θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου!

Αυτές οι τρεις δωρεάν εφαρμογές θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου!

Κατέβασέ τις στο κινητό σου τώρα

Σε μια μάχη καλό θα είναι να έχεις με το μέρος σου όσους περισσότερους συμμάχους μπορείς. Αν, λοιπόν, το πλάνο της δίαιτάς σου δεν πάει κατ'ευχήν και ο δείκτης της ζυγαριάς σου δε λέει με τίποτα να πάρει την κατιούσα, τότε θα πρέπει να δράσεις με διαφορετικό τρόπο. Το ήξερες ότι υπάρχουν δωρεάν εφαρμογές που μπορείς να κατεβάσεις στο κινητό σου και σε βοηθούν να πετύχεις το στόχο σου;

gettyimages-466116777-shed-pounds-cultura-rm-mischa-keijser a8df5

Πάμε να δούμε μερικές αρκετά δημοφιλείς, αλλά συνάμα πρακτικές:


- Fooducate
Σε συμβουλεύει για τις τροφές που επιλέγεις, βαθμολογώντας τις από το Α μέχρι το D, ανάλογα με το πόσο υγιεινές είναι. Επιπλέον σου προτείνει εναλλακτικές υγιεινές επιλογές ανάλογα με το βάρος, το ύψος, το φύλο και τους διατροφικούς σου στόχους.


- Lose It!
Στα plus του είναι ότι μπορείς να δημιουργήσεις το προσωπικό σου πλάνο αδυνατίσματος με τους άμεσους στόχους σου. Επιπροσθέτως μέσω της εφαρμογής αυτής μπορείς να μαθαίνεις πόσες θερμίδες λαμβάνεις και πόσες καταναλώνεις.

- Noom Coach: Weight Loss
Μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής μπορείς να παρακολουθείς πόσες θερμίδες λαμβάνεις κατά τα γεύματά σου καθώς και πόσες καις με την άσκηση. Ακόμη αποτελεί ιδανικό κίνητρο να παραμείνεις πιστή στο πρόγραμμά σου, μιας και περιέχει πολλές υγιεινές συνταγές και wellness άρθρα.