Η ιδανική ώρα για να γυμνάζεσαι,να ζυγίζεσαι,να βγαίνεις για ψώνια & να κάνεις ατασθαλίες

Η ιδανική ώρα για να γυμνάζεσαι,να ζυγίζεσαι,να βγαίνεις για ψώνια & να κάνεις ατασθαλίες

Κι όμως, υπάρχει η ιδανική ώρα για όλα αυτά

Το πρόγραμμα όλων μας είναι υπερφορτωμένο. Μέσα στις λίγες ελεύθερες ώρες που έχουμε μετά τη δουλειά, τρέχουμε να τα προλάβουμε όλα! Είναι πολύ βασικό, λοιπόν, να γνωρίζουμε τις ιδανικές ώρες για κάθε μας ασχολία.


Παρακάτω θα μάθεις τις ώρες που πρέπει να τρως, την ιδανική στιγμή για να γυμναστείς, την καλύτερη ώρα να πας για ψώνια στο supermarket και πολλά ακόμη:

Η καλύτερη ώρα να φας πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό


Μη φεύγεις ποτέ από το σπίτι αν δεν έχεις πρώτα απολαύσει ένα πλούσιο και θρεπτικό πρωινό. Πρέπει πάντοτε να το καταναλώνεις μέσα σε μια ώρα από τη στιγμή που θα έχεις ξυπνήσεις. Περίπου 4,5 ώρες μετά πρέπει να τρως το μεσημεριανό σου και μερικές ώρες αργότερα το βραδινό σου γεύμα. Αν καθυστερείς και αφήνεις τις ώρες να περνούν, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πεινάς (και ως γνωστόν, όσο περισσότερο πεινάς τόσο πιο πιθανό είναι να κάνεις κάποια διατροφική ατασθαλία μέσα στη μέρα). Το τελευταίο γεύμα σου θα πρέπει να το καταναλώνεις περίπου τρεις ώρες πριν πέσεις για ύπνο!

Η καλύτερη ώρα για να ζυγιστείς


Η καλύτερη ώρα για να ζυγίζεσαι είναι το πρωί, αφού έχεις επισκεφθεί την τουαλέτα και πριν καν φας πρωινό.

Η καλύτερη ώρα για να γυμναστείς


Η καλύτερη ώρα για να γυμναστείς είναι το πρωί. Σύμφωνα με τις έρευνες, όταν ξεκινάς την ημέρα σου με γυμναστική καταφέρνεις και ενεργοποιείς το μεταβολισμό σου, με αποτέλεσμα να καις περισσότερες θερμίδες μέσα στη μέρα.

trete 5152d

Η καλύτερη ώρα για να δώσεις ένα extra boost στον μεταβολισμό σου

Αν θέλεις να δώσεις μια έξτρα ώθηση στο μεταβολισμό σου, τότε πιες με το που ξυπνήσεις ένα ποτήρι χλιαρό νερό με λίγο στυμμένο λεμόνι ή ένα ποτήρι κρύο νερό. It’s your choice!

Η καλύτερη ώρα για να κάνεις μια διατροφική ατασθαλία


Αν σε έχει πιάσει μανία και θες οπωσδήποτε να κάνεις μια διατροφική ατασθαλία τότε κράτα τον ακόλουθο κανόνα: Όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα! Κάνε την... αμαρτία σου το πρωί και δώσε με αυτόν τον τρόπο άπλετο χρόνο στον οργανισμό σου να κάψει τις περιττές θερμίδες μέσα στην υπόλοιπη μέρα.

Η καλύτερη ώρα για να ψωνίσεις στο supermarket


Υπάρχει συγκεκριμένη ώρα που πρέπει να πηγαίνεις για ψώνια; Σαφώς και όχι, αλλά υπάρχει κατάλληλη στιγμή. Πότε είναι αυτή; Μα φυσικά αφότου έχεις απολαύσει ένα χορταστικό γεύμα και δεν... πεινάς. Μην πηγαίνεις ποτέ νηστική για ψώνια, καθώς σίγουρα θα αγοράσεις απαγορευμένες λιχουδιές, τις οποίες θα καταναλώσεις πολύ άμεσα.

Διάβασε ακόμα

Το Νo.1 μυστικό για να χάσεις βάρος και να «κάψεις» το περιττό λίπος

Τρία πεντανόστιμα smoothies για να χάσεις άμεσα τα κιλά που «επιμένουν»