Χάσε κιλά «με το καλημέρα» με αυτούς τους 5 απλούς τρόπους!

Χάσε κιλά «με το καλημέρα» με αυτούς τους 5 απλούς τρόπους!

Tips αποτοξίνωσης για να ξεκινήσεις σωστά την ημέρα σου

Γνωρίζεις πολύ καλά πως το βασικότερο γεύμα της ημέρας σου δεν είναι άλλο από το πρωινό! Παιδεύτηκες αρκετά αλλά επιτέλους κατάφερες να το εντάξεις στο πρόγραμμά σου κι έτσι πια δε φεύγεις από το σπίτι σου αν πρώτα δεν απολαύσεις ένα χορταστικό γεύμα.

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να μάθεις τις τροφές που θα βοηθήσουν τον οργανισμό σου να αποτοξινωθεί καθώς και να καταφέρει επιτέλους να αδυνατίσει:


1. Αντί να καταναλώσεις μία κούπα καφέ, προτίμησε το πράσινο τσάι. Οι κατεχίνες θα αποτοξινώσουν τον οργανισμό σου και θα βοηθήσουν το μεταβολισμό σου να δουλεύει ρολόι!

Drink Green Tea 74bd7


2. Το ιδανικό πρωινό γεύμα περιέχει βρώμη, τελεία και παύλα. Οι φυτικές ίνες θα σε βοηθήσουν να νιώθεις πλήρης για πολλές ώρες μέσα στην ημέρα.
3. Αν δεν είσαι λάτρης των δημητριακών, του γιαουρτιού και του γάλατος τότε πες ναι στα πράσινα smoothies. Θα σου χαρίσουν πολύτιμες για τον οργανισμό σου βιταμίνες και θα σε γεμίσουν με ενέργεια για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου.
4. Οι μαγικοί σπόροι που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά δεν είναι άλλοι από τους σπόρους chia. Πλούσιοι σε ω-3 λιπαρά οξέα και πρωτείνη θα γίνουν ο καλύτερος σύμμαχός σου στη μάχη σου με τα περιττά κιλά. Μπορείς να τους προσθέσεις στο γιαούρτι, στο smoothie σου ή ακόμη και στην ομελέτα σου.

Daily Juice 5d148


5. Στην ομελέτα ή το τοστ σου, μην ξεχνάς να προσθέτεις σπαράγγια, καθώς είναι πλούσια σε προβιοτικά που βοηθούν την ανάπτυξη των καλών βακτηρίων. Τι σημαίνει αυτό; Μα φυσικά ότι το πεπτικό σου σύστημα θα δουλεύει άψογα, λυτρώνοντάς σε από τα ενοχλητικά φουσκώματα. Τέλος, αν ψάχνεις ένα φυσικό διουρητικό, μόλις το βρήκες!

Διάβασε ακόμα

4 τρόποι για να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά, χωρίς να αλλάξεις κάτι στη διατροφή σου!

Ούτε που τις είχες φανταστεί: Δύο συνήθειες που σε παχαίνουν, χωρίς να το καταλαβαίνεις!