Αυτά τα Χριστούγεννα δε θα πάρεις γραμμάριο! Διάβασε τον τρόπο.

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Αυτά τα Χριστούγεννα δε θα πάρεις γραμμάριο! Διάβασε τον τρόπο.

Σου ετοιμάσαμε...Party Diet! Ακολούθησε χρήσιμα tipς για να αποφύγεις τις υπερβολές το βράδυ του ρεβεγιόν. Φέτος, βάλε τον στόχο σου και όλα θα πάνε καλά. 

Είναι εκείνες οι μέρες των διακοπών που αφήνουμε τον εαυτό μας πιο χαλαρό και άρα είναι ευκολότερο να επιδοθούμε σε ατασθαλίες. Εσύ όμως πρέπει να σταθείς...βράχος χωρίς παράλληλα να χάσεις το κέφι σου και τη διασκέδασή σου! Δεν είναι τόσο δύσκολο να τα καταφέρεις αρκεί να μείνεις πιστή στις παρακάτω συμβουλές που σου δίνω. Tips που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις ίδια τα κιλά σου μέσα στις γιορτές και να μη χαλάσεις τη σιλουέτα σου.

1. Δεν είναι λύση να πας στο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ με άδειο στομάχι σκεπτόμενη ότι εκεί οι θερμίδες θα ξεφύγουν τελείως. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να φας πολύ περισσότερο απ' ότι υπολογίζεις. Κατανάλωσε ένα σνακ πρωτεΐνης- η οποία σύμφωνα με τους ειδικούς διώχνει μακριά το αίσθημα της πείνας- όπως ένα γιαούρτι ή λίγο τυρί.

2. Φόρεσε κάτι εφαρμοστό. Έρευνες έχουν δείξει πως οι γυναίκες που φορούν φαρδιά ρούχα τείνουν να τρ'ωνε περισσότερο.

3. Όταν βρεθείς στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι ή μπουφέ θέσε κάποια όρια στον εαυτό σου. Προσπάθησε δηλαδή αρχικά να καταναλώσεις όσο πιο πολλά λαχανικά μπορείς ώστε να αυξήσεις το αίσθημα του κορεσμού. Επιπλέον, προτίμησε τροφές όπως κρέας ή κοτόπουλο και απέφυγε τα..βουτήγματα σε κάθε είδους deep που ανεβάζουν την ποσότητα των θερμίδων σε χρόνο dt!

4. Αν και το αλκοόλ επιβάλλεται τις γιορτινές αυτές μέρες να έχεις πάντα στο νου σας ότι ανοίγει την όρεξη. Για το λόγο αυτό κατανάλωσε με μέτρο αν δε θες να ξεφύγεις και απέφυγε τα κοκτέιλ γιατί σαφώς περιέχουν περισσότερες θερμίδες για παράδειγμα, από ένα ποτήρι κρασί ή τζιν.