Τρία πράγματα που αξίζει να κάνεις κάθε μέρα για να έχεις πάντα ενέργεια

Τρία πράγματα που αξίζει να κάνεις κάθε μέρα για να έχεις πάντα ενέργεια

Νιώθεις διαρκώς κουρασμένη; Κάθε σύγχρονη γυναίκα έχει να αντιμετωπίσει καθημερινά πολλές υποχρεώσεις που βρίσκονται στο βεβαρυμμένο της πρόγραμμα. Αρκετές φορές, μετά από μία κουραστική ημέρα, δεν έχουμε δύναμη και χρόνο για να ασχοληθούμε με όσα μας ενδιαφέρουν πραγματικά, να χαλαρώσουμε και να ονειρευτούμε. Πώς λοιπόν μπορούμε να έχουμε πάντα ενέργεια για να κυνηγάμε τους στόχους μας;

Παρακολουθήσαμε τη νέα καμπάνια #ProxoraMprosta από τα δημητριακά ολικής άλεσης και τις μπάρες FITNESS® που παρουσιάζει αληθινές ιστορίες γυναικών που πάλεψαν με ενέργεια και επιμονή για να πετύχουν το όνειρό τους και συγκεντρώσαμε χρήσιμες συμβουλές για να αποκτήσεις και εσύ την ενέργεια που έχεις ανάγκη και να κυνηγήσεις αποφασιστικά τα όνειρά σου!

Διατροφή

Προκειμένου να είσαι υγιής και γεμάτη ενέργεια, για να αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου, πρέπει να ακολουθείς ένα ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα που θα σε τονώνει και θα σου χαρίζει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός σου. Βάλε φρούτα, λαχανικά και δημητριακά ολικής άλεσης που συνδυάζουν σιτάρι και βρώμη στην καθημερινότητά σου και μην παραλείπεις γεύματα. Θυμήσου απλώς: «Το πρωί να τρως σα βασιλιάς, το μεσημέρι σαν άρχοντας και το βράδυ σα ζητιάνος»! Ξεκίνα δυναμικά την ημέρα σου με ένα πλούσιο πρωινό και ολοκλήρωσέ την με ένα ελαφρύ γεύμα, που θα σε βοηθήσει να πέσεις στο κρεβάτι λίγο πιο ανάλαφρή και να κοιμηθείς εύκολα. Έτσι, θα διατηρήσεις τη γραμμή σου, ενώ παράλληλα θα νιώθεις γεμάτη ενέργεια για να ανταποκριθείς στις προκλήσεις της απαιτητικής καθημερινότητας σου.

Όπως αναφέρει και η Ελεάνα Ανδρεούδη, μπαλαρίνα με διεθνείς διακρίσεις, που κατάφερε να κατακτήσει τα όνειρά της: «Δεν αρκεί μόνο η δύναμη του σώματος… Είναι και η δύναμη του μυαλού! Γι’ αυτό βάζω όλη μου την ενέργεια και το πάθος σε αυτό που αγαπώ και προχωράω μπροστά».

GYMNASTIKI FITNESS

Γυμναστική

Μία χορεύτρια, πέρα από τη διατροφή της, φροντίζει καθημερινά και το σώμα της, καθώς περνάει πολλές ώρες σε αίθουσες χορού. Μπορεί το επάγγελμα που έχεις επιλέξει να μη σου επιτρέπει να κάνεις το ίδιο, αλλά αντίθετα να σε καθηλώνει πολλές ώρες σε μία καρέκλα. Για αυτό ακριβώς, καλό είναι να εντάξεις την άσκηση στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Ανακάλυψε τις δραστηριότητες που σε εμπνέουν και μην αφήσεις καμία δικαιολογία να σε κρατήσει μακριά από το γυμναστήριο. Βγες από το comfort zone σου και δοκίμασε κάτι νέο που σε εκφράζει. Μέσα σε ένα fitness studio μπορείς να ανακαλύψεις τα κρυμμένα σου ταλέντα! Σε αντίθεση με ό,τι πιστεύεις, η γυμναστική δεν θα σε κουράσει, αλλά θα σου χαρίσει ενέργεια και ζωντάνια, προκειμένου να συνεχίσεις δυναμικά την ημέρα σου.

FITNESS 2

Ξεκούραση

Η ξεκούραση δεν πρέπει να λείπει από το πρόγραμμά σου. Βρες καθημερινά λίγο χρόνο για να χαλαρώσεις και να σκεφτείς όλα όσα σε απασχολούν. Κατέγραψε τα «θέλω» σου και επαναπροσδιόρισε τους στόχους σου. Οργανώσου και δες πώς ακριβώς θα τους κάνεις πραγματικότητα. Μη διστάζεις να τολμήσεις κάτι νέο και μην αφήσεις κανένα εμπόδιο να σε κρατήσει μακριά από τα όνειρά σου. «Καθάρισε» το μυαλό σου, ξεκουράσου και εφοδιάσου με υπομονή και επιμονή για να πετύχεις κάθε σου στόχο! #ProxoraMprosta λοιπόν!