#ProxoraMprosta:Δες το βίντεο της Βενετίας Καμάρα & βρες την ενέργεια να προχωρήσεις κι εσύ μπροστά

#ProxoraMprosta:Δες το βίντεο της Βενετίας Καμάρα & βρες την ενέργεια να προχωρήσεις κι εσύ μπροστά

Είτε έχεις καταφέρει να κάνεις τα «θέλω» της ζωής σου πραγματικότητα είτε απέχεις πολύ από αυτή την κατάσταση, το σίγουρο είναι πως υπάρχουν ακόμη πολλά «θα» τα οποία βασανίζουν το μυαλό σου. Είναι εκείνοι οι στόχοι που είχες θέσει όταν ήσουν μικρή, αλλά κάπου στην πορεία, ξέχασες να εκπληρώσεις.

Το θέμα είναι πως όσο βαθιά και αν έθαψες αυτά τα μικρά «θα», κάποια στιγμή βγήκαν στην επιφάνεια και σε… παρέσυραν. Αυτό συνέβη σε εμάς όταν είδαμε στο YouTube ένα ξεχωριστό βίντεο. Καθώς «σερφάραμε» στο Διαδίκτυο, «πέσαμε» στο βίντεο που ετοίμασε η fashion vlogger Βενετία Καμάρα, στο πλαίσιο της ξεχωριστής καμπάνιας #proxoramprosta των αγαπημένων μας FITNESS®. Σε αυτό, η γνωστή vlogger «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε στο κοινό της για ένα θέμα που «καίει» πολλούς αλλά ελάχιστα συζητείται: Το πώς μπορεί μια γυναίκα να προχωρήσει μπροστά στη ζωή της και να βρει την ενέργεια για να κυνηγήσει τα όνειρά της.

Όταν το βίντεο τελείωσε, εμείς στεκόμασταν μπροστά από τον υπολογιστή, έχοντας ένα βλέμμα απλανές και… πολλά αναπάντητα ερωτήματα. «Γιατί φοβηθήκαμε να ρισκάρουμε;», «Γιατί αφήσαμε κάποια αρνητικά σχόλια να μας επηρεάσουν», «Γιατί δεν φροντίσαμε όπως έπρεπε τον εαυτό μας;», «Μα πώς η Βενετία τα κατάφερε;». Όχι, η ζωή μας δεν είναι άσχημη. Απλώς, βαθιά μέσα μας γνωρίζουμε ότι αν είχαμε πάρει εκείνο το ρίσκο, ίσως θα ήταν ακόμη πιο όμορφη και κυρίως, περισσότερο συναρπαστική.

Επειδή, λοιπόν, η ζωή είναι μικρή, ήρθε η ώρα να αφήσεις πίσω σου τα «πρέπει» που σου «κόβουν» τα φτερά. Επειδή για εμάς, το πάθημα έγινε… μάθημα, αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε την έμπνευση που πήραμε από το βίντεο της Βενετίας και να μοιραστούμε μαζί σου μερικά inspirational tips που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το επόμενο βήμα και να προχωρήσεις μπροστά στη ζωή σου. Πρόσεχε, όμως. Αυτή τη φορά δεν θα πας εκεί που θέλουν οι άλλοι, αλλά εκεί που θα ανακαλύψεις τον πραγματικό σου εαυτό και θα γίνεις η γυναίκα που εσύ θέλεις να είσαι.



  1. Κάνε τις ιδιαιτερότητες και τα ελαττώματά σου τη μεγαλύτερή σου δύναμη

Πόσες φορές κατά τη διάρκεια της ζωής σου φοβήθηκες να δοκιμάσεις κάτι καινούριο διότι πίστευες ότι δεν ήσουν αρκετή; Κανείς δεν είναι τέλειος και δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Μην περιμένεις, λοιπόν, το «αύριο» για να κάνεις το επόμενο βήμα. Να θυμάσαι πως οι ίδιες σου οι αδυναμίες, οι μικρές ή μεγάλες ατέλειές σου, μπορούν να «μεταμορφωθούν» σε δύναμη και να σε ωθήσουν να εργαστείς και να παλέψεις ακόμη πιο σκληρά για όσα θέλεις. Τόλμησε!

FV1
  1. Μην αφήνεις τους άλλους να σε επηρεάζουν και μη συμβιβάζεσαι

Το επόμενο βήμα για να προχωρήσεις μπροστά είναι να σταματήσεις να επηρεάζεσαι από τους γύρω σου. Όσοι αποκαλούν «ουτοπικά» τα όνειρά σου και εκείνοι που σε «συμβουλεύουν» να μην πάρεις το μεγάλο ρίσκο, πιθανότατα αισθάνονται απογοητευμένοι από τη ζωή τους διότι έμειναν στάσιμοι και συμβιβάστηκαν. Πες, λοιπόν, «όχι» στο μέτριο και «ναι» στο συναρπαστικό.

FV2
  1. Βρες την ενέργεια που χρειάζεσαι για να ξεπεράσεις τα εμπόδια

Το τρίτο και πιο σημαντικό βήμα είναι να βρεις την ενέργεια που χρειάζεσαι και να φροντίσεις τον εαυτό σου διότι μόνο έτσι θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια που θα εμφανιστούν στον δρόμο σου. Άρχισε να τρέφεσαι περισσότερο υγιεινά, μην παραλείπεις τα βασικά γεύματα, ξεκίνα την ημέρα σου με ένα καλό FITNESS® πρωινό, ασκήσου και σύντομα θα δεις διαφορά στη διάθεση και την ενέργειά σου!

FV3

Τέλος, προσπάθησε να ξεπεράσεις τα εμπόδια της ζωής, αντλώντας έμπνευση από τα παραδείγματα επιτυχημένων γυναικών. Εκείνες πέτυχαν διότι κατάλαβαν πως το μόνο που τις χώριζε από την επιτυχία ήταν ο ίδιος τους ο εαυτός. Αρκεί να ακούσεις την ιστορία της Βενετίας και να δεις το πώς κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Ξεκίνησε ολομόναχη χωρίς να διαθέτει τα κατάλληλα μέσα και επένδυσε σε ένα αντικείμενο που δεν είχε σχέση με τις σπουδές της. Παρά τις αντιξοότητες, όμως, η Βενετία τα κατάφερε. Το «μυστικό» της ήταν και είναι απλό: Κάνει κάθε μέρα μικρά βήματα και φροντίζει τον εαυτό της ώστε να έχει πάντα τη δύναμη και την ενέργεια που χρειάζεται. Ναι, ξεκινά την ημέρα της παίρνοντας ένα καλό πρωινό και συνεχίζει προσπαθώντας να πετυχαίνει ό,τι βάζει στο μυαλό της -μικρό ή μεγάλο- δίχως να φοβάται την αποτυχία.

Ποια είναι η δική σου «τρελή» ιδέα; Τι είναι εκείνο που σε εξιτάρει; Όποιο και αν είναι το πάθος σου, το σίγουρο είναι πως χρειάζεσαι ενέργεια για να το πετύχεις. Κάνε, λοιπόν, από «αύριο» την αλλαγή στη ζωή σου και μέρα με τη μέρα, θα βρίσκεσαι όλο και πιο κοντά στο όνειρό σου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μη διστάσεις να εγκαταλείψεις το comfort zone σου

Ήρθε η ώρα να προχωρήσεις μπροστά και το ξέρεις! Αγάπα τον εαυτό σου, φρόντισε το σώμα σου και γίνε η γυναίκα που πάντα ήξερες πως μπορείς να γίνεις. Οι δυνατότητές σου είναι απεριόριστες και ο καλύτερός σου εαυτός βρίσκεται κάπου μέσα σου και περιμένει να του δώσεις το κίνητρο και την ενέργεια που χρειάζεται για να βγει στην επιφάνεια. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν πια!

#proxoramprosta