Εμπνεύσου και εσύ από τις γυναίκες που κατάφεραν να προχωρήσουν μπροστά

Εμπνεύσου και εσύ από τις γυναίκες που κατάφεραν να προχωρήσουν μπροστά

Ό,τι και αν έχει επιλέξει να κάνει και ό,τι και αν έχει καταφέρει στον επαγγελματικό και τον προσωπικό τομέα, η αλήθεια είναι πως φτάνει κάποια στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας που πρέπει να προχωρήσει μπροστά και να κάνει το επόμενο βήμα.

Το ζήτημα είναι, όμως, πως για να πάει παραπέρα και να κυνηγήσει τα όνειρά της χρειάζεται ένα κίνητρο, μια πραγματική πηγή έμπνευσης και ενέργειας. Για εμάς, η έμπνευση αυτή ήρθε -αναπάντεχα- χάρη στο hashtag #ProxoraMprosta το οποίο τις τελευταίες ημέρες κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Πώς και γιατί κάτι τόσο απλό μπόρεσε να μας δώσει την ενέργεια που χρειαζόμασταν για να προχωρήσουμε μπροστά; Η απάντηση βρίσκεται στα υπέροχα άτομα που βρίσκονται πίσω από αυτό… Πρόκειται για γυναίκες οι οποίες πάλεψαν με ενέργεια και επιμονή για να πετύχουν τα όνειρά τους και τώρα, αποφάσισαν να μοιραστούν μέσα από τα social media τις ιστορίες τους. Μοναδικός τους σκοπός είναι να εμπνεύσουν εμένα και εσένα και να μας ενθαρρύνουν να βγούμε -επιτέλους- από το comfort zone μας και να αφήσουμε στην άκρη τις δικαιολογίες που μας κρατούν πίσω.

Μπορεί να πιστεύεις ότι δεν είσαι αρκετά δυνατή, αρκετά ξεχωριστή, αρκετά ταλαντούχα για να πετύχεις τους στόχους σου. Ωστόσο, αν αφιερώσεις έστω και λίγο χρόνο για να παρακολουθήσεις τις ιστορίες αυτών των γυναικών, θα καταλάβεις ότι δεν υπάρχει τίποτα αρκετό να σε εμποδίσει να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα!

gynaikes fitness

Η Ελεάνα προχώρησε μπροστά Εσύ;

Μια από τις ιστορίες που μας συγκίνησαν και μας γέμισαν ενέργεια είναι εκείνη της Ελεάνας Ανδρεούδη. Η Ελεάνα είναι μία μπαλαρίνα με διεθνείς διακρίσεις. Πώς κατάφερε να εκπληρώσει το όνειρό της; Με ατέλειωτες πρόβες, πολλή ενέργεια, αγάπη για το χορό και πειθαρχία!

Η Ελεάνα έκανε πολλές θυσίες για να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται σήμερα, και παρά τις αντιξοότητες, κατάφερε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα. Η κάθε της μέρα παραμένει γεμάτη και απαιτητική, όμως, δεν χάνει το κουράγιο της διότι κάνει εκείνο που αγαπάει και φυσικά, φροντίζει να παίρνει κάθε πρωί την ενέργεια που χρειάζεται, τρώγοντας σωστά.

Όπως, βέβαια, η ίδια αποκάλυψε μιλώντας στο πλαίσιο της καμπάνιας #ProxoraMprosta που δημιούργησαν τα δημητριακά FITNESS® για να μας… ενεργοποιήσουν, δεν αρκεί μόνο η δύναμη του σώματος για να επιτύχει κάποιος. «Είναι και η δύναμη του μυαλού! Για αυτό βάζω όλη μου την ενέργεια και το πάθος σε αυτό που αγαπώ και προχωράω μπροστά», ανέφερε χαρακτηριστικά, αποδεικνύοντας πως όταν κάνεις αυτό που σε εξιτάρει, δεν γίνεται να αποτύχεις!

Η ιστορία της Ελεάνας είναι εκπληκτική. Το σίγουρο είναι, όμως, πως η ταλαντούχα μπαλαρίνα δεν αποτελεί το μοναδικό παράδειγμα γυναικείας δύναμης και ενέργειας.

Υπάρχουν και άλλες γυναίκες που με επιμονή και τα σωστά βήματα κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και θα τις δεις και εκείνες στη ξεχωριστή αυτή καμπάνια: από την επιτυχημένη fashion vlogger, Βενετία Καμάρα, που πάλεψε μόνη της και έκανε το όνειρό της πραγματικότητα μέχρι την Δήμητρα Γραμματικάκη aka pastrykia, την pastry blogger η οποία πριν από μερικά χρόνια ανακάλυψε τη «μαγεία» της μαγειρικής και του τρεξίματος και άλλαξε τη ζωή της!

Αν έχεις κι εσύ έναν στόχο, αν μέσα σου υπάρχει ένα όνειρο που σε «καίει», αυτή είναι η ώρα να βγεις από το comfort zone σου και να απελευθερώσεις τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου! Δεν υπάρχει τίποτα να σε κρατάει πίσω και αυτό πρέπει να το βάλεις καλά στο μυαλό σου! Φρόντισε, λοιπόν, για εσένα και προχώρα μπροστά!



#ProxoraMprosta