Η Δήμητρα aka Pastrykia έβαλε στόχο και προχώρησε μπροστά. Εσύ;

Η Δήμητρα aka Pastrykia έβαλε στόχο και προχώρησε μπροστά. Εσύ;

Αν η πολυθρόνα του σαλονιού σου είναι πλέον η καλύτερή σου φίλη και κάθε φορά που ακούς κάποιον να μιλάει για γυμναστική… το βάζεις στα πόδια, τότε αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο σε εσένα!

Εργάζεσαι, σπουδάζεις, τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν μπορείς να βρεις λίγο χρόνο μες στην ημέρα για να φροντίσεις τον εαυτό σου. Κάπως έτσι, έφτασες στο σημείο να τρέφεσαι με junk food, να κοιμάσαι ελάχιστες ώρες και φυσικά, να ξενυχτάς.

Αυτός ήταν, πριν από μερικά χρόνια, ο τρόπος που ζούσε η Δήμητρα aka Pastrykia, η γνωστή pastry blogger με τις γλυκές δημιουργίες, η οποία αποφάσισε να «ανοίξει» την καρδιά της και να μας αποκαλύψει το πώς κατάφερε να πάει μπροστά στη ζωή της.

Από τότε που θυμάται τον εαυτό της, η Δήμητρα aka Pastrykia απεχθανόταν τη γυμναστική και δεν ήταν διατεθειμένη να τρέξει (ούτε για να σώσει τη ζωή της)! Για την ακρίβεια, προτιμούσε να περνά τον ελεύθερό της χρόνο, αράζοντας και χαλαρώνοντας μετά το γραφείο πάνω στη λατρεμένη της, κίτρινη πολυθρόνα.

Έφτασε, όμως, κάποια στιγμή που η κατάσταση απλώς δεν… προχωρούσε και η Δήμητρα aka Pastrykia αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα να ζήσει αλλιώς. Ένα πρωί ξεκίνησε να τρέχει, η μία αλλαγή έφερε την άλλη και μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, κατάφερε να πάει πολλά βήματα μπροστά και μάλιστα, σε πολλούς τομείς της ζωής της. Ή Δήμητρα σταμάτησε να ξενυχτάει, να τρώει ανθυγιεινά, να κάθεται στην πολυθρόνα και με σωστή διατροφή, ύπνο και προπόνηση, κατάφερε να αλλάξει την καθημερινότητά της, συνεχίζοντας παράλληλα να κάνει ό,τι αγαπούσε (όπως το να ετοιμάζει πεντανόστιμα γλυκά)!

Ναι, η Pastrykia έβαλε έναν στόχο και τον πέτυχε, όμως, συνεχίζει να τρέχει και να προχωρά μπροστά γιατί ξέρει καλά πως ο δρόμος… δεν τελειώνει ποτέ. Αν θέλεις, λοιπόν, και εσύ να προχωρήσεις μπροστά, δες το βίντεο της Δήμητρας και εμπνεύσου!