5 αλλαγές που μπορείς να κάνεις στη διατροφή σου για να χάσεις άμεσα κιλά

Ερμιόνη Σαρρή
5 αλλαγές που μπορείς να κάνεις στη διατροφή σου για να χάσεις άμεσα κιλά

Δε θες να κάνεις δίαιτα αλλά στόχος σου είναι να αδυνατίσεις.

Θες να χάσεις κιλά αλλά δεν μπορείς να κάνεις δίαιτα. Σαν άνθρωπος δεν αντέχεις τις στερήσεις και αυτό είναι απόλυτα αποδεκτό. Ναι μεν έχεις κάθε καλή διάθεση να οδηγηθείς σε μερικές αλλαγές ως προς τη διατροφή σου αλλά τα γλυκά δεν κόβονται. Ούτε και η πίτσα. Ούτε και τα ζυμαρικά.

Λοιπόν, φίλη μας καλή μας φίλη, παρακάτω θα δεις 5 κανόνες που καλό είναι να αγαπήσεις καθώς θα σε βοηθήσουν να χάσεις κιλά χωρίς όμως να πεινάσεις ή να πάθεις σύνδρομο στέρησης.

1. Πίνε περισσότερο νερό από όσο έπινες ως τώρα, όπως επίσης και παγωμένο πράσινο τσάι. Έτσι θα βοηθήσεις τον οργανισμό σου να διώξεις τις τοξίνες.

2. Όρισε ένα free γεύμα. Προσπάθησε δηλαδή να είσαι πολύ προσεκτική με ό,τι τρως καθημερινά (όχι αλάτι, ούτε πολύ τηγανιτό ΚΑΙ αρκετή σαλάτα) και αποφάσισε πότε και ποιο θα είναι το free γεύμα σου.

3.Μείωσε τον υδατάνθρακα. Θα δεις αμέσως διαφορά αν κόψεις το ψωμί από τα γεύματά σου, τις σφολιάτες και τα κριτσίνια.

4. Μείωσε τη ζάχαρη. Αν έπινες, για παράδειγμα, τον καφέ σου γλυκό, κάνε τον μέτριο. Και αν είναι ήδη μέτριος, πάρε ανάσα και πιες τον... σκέτο.

5. Ξεγέλασε την καθημερινή σου λαχτάρα για γλυκό με ένα ζελέ φρούτων. Και θα γλιτώσεις από τις θερμίδες και θα «αισθανθείς» ικανοποιημένη.

Αυτό το διάβασες;

Ποια cocktails μπορείς να πίνεις και να μην «φοβάσαι» τις θερμίδες;