Ήβη Αδάμου: Πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης σε χρόνο ρεκόρ

Ήβη Αδάμου: Πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης σε χρόνο ρεκόρ

Με αυτό τον τρόπο «εξαφανίστηκε» η κοιλιά της.

Η ανανεωμένη και αδυνατισμένη εμφάνιση της Ήβης Αδάμου έκανε εντύπωση στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εχθές το βράδυ σε event στο κέντρο της Αθήνας. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε στις κάμερες τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά και στην κορούλα της. Συγκεκριμένα η Ήβη είπε:

«Είμαι καλά, είμαι πιο καλά από ποτέ… Δεν αφήνω το παιδί μου σε παππού και γιαγιά γιατί στην Αθήνα θα είμαι αρκετό καιρό, όταν έχουμε χρόνο θα πηγαίνουμε Αλεξανδρούπολη με τον Μιχάλη (Κουινέλη) και το μωρό. Το έχω μαζί μου. Είναι μόνο τεσσάρων μηνών! Πιστέψτε με δεν μπορώ ούτε μία ώρα χωρίς το μωρό μου… Ένα παιδί είναι ευτυχία και το βλέπω κι εγώ τώρα… Όταν βλέπεις το μωρό σου να χαμογελά, λες «τώρα αυτό είναι δικό μου;». Μέχρι να το συνειδητοποιήσεις θέλει χρόνο. Είναι καλό παιδάκι, τι να πω… όλες οι μάνες τα ίδια λέμε… Η κόρη μου μοιάζει στον Μιχάλη, είχε δίκιο που το έλεγε!»!

Τι έκανε η Ήβη και όταν βγήκε από το μαιευτήριο, η κοιλιά της ήταν flat; «Δεν έκανα κάτι… Έβαλα τα απαραίτητα κιλά στην εγκυμοσύνη και μου έφυγαν από την ταλαιπωρία μετά… Δεν είναι δύσκολο μετά να τα χάσεις, φεύγουν και μετά δεν προλαβαίνεις και να φας».

Δες τις δηλώσεις της στο βίντεο που ακολουθεί: