Super Spread: Η πρωινή «ιεροτελεστία» που αξίζει να υιοθετήσεις!

Super Spread: Η πρωινή «ιεροτελεστία» που αξίζει να υιοθετήσεις!

Λένε πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και η αλήθεια είναι πως ένα απολαυστικό ξεκίνημα μπορεί να σου δώσει την ενέργεια και την καλή διάθεση που χρειάζεσαι για να αντεπεξέλθεις «δυναμικά» σε όλες σου τις υποχρεώσεις.

Αν δεν έχεις υιοθετήσει ακόμη τη δική σου wellbeing πρωινή «ιεροτελεστία», τότε το 2019 αξίζει να κάνεις την αρχή. Το «κλειδί» για να απολαμβάνεις ακόμη πιο πολύ το πρωινό σου βρίσκεται στο Super Spread και αυτός ακριβώς πρέπει να είναι ένας από τους βασικούς σου στόχους για το νέο έτος! Το γιατί το εξηγούμε παρακάτω.

Διαλογίσου για πέντε λεπτά

Μπορεί να φαντάζει δύσκολο, όμως αν δοκιμάσεις να βάλεις τον πρωινό διαλογισμό στη ζωή σου, θα δεις αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Βρες στο YouTube το κατάλληλο για εσένα βίντεο και κάνε την εγγραφή σου σε ένα κανάλι της προτίμησής σου (θα εντοπίσεις χιλιάδες). Άρχισε να αφιερώνεις πέντε λεπτά από τη ζωή σου κάθε πρωί προκειμένου να διαλογίζεσαι. Μερικές από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες στον κόσμο έχουν υιοθετήσει εδώ και πολλά χρόνια την εν λόγω wellbeing συνήθεια και «ορκίζονται» σε εκείνη. Θα σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου, να αισθανθείς πιο καλά με τον εαυτό σου και να ξεκινάς στο εξής την ημέρα σου με ένα αίσθημα αισιοδοξίας. Το «μυστικό» -όπως και η γεύση- εξαπλώνεται και καλό είναι να το μοιραστείς ASAP με τις φίλες σου.

spread2

Βρες χρόνο για ένα απολαυστικό και δυναμωτικό πρωινό

Πόσες φορές πρέπει να γράψουμε πως το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας… μέχρι να το κατανοήσεις; Μην φύγεις ξανά από το σπίτι για το γραφείο ή τη σχολή δίχως να φας το πρωινό σου. Προσοχή, όμως! Δεν αναφερόμαστε σε οποιοδήποτε πρωινό, αλλά στο γεύμα εκείνο που θα σου δώσει ό,τι χρειάζεσαι για να έχεις ενέργεια και καλή διάθεση για πολλές ώρες.

Η τάση του Super Spread ήρθε για να μείνει -και στο κομμάτι της διατροφής- και θέλει να σου προσφέρει απόλαυση και δύναμη. Χρησιμοποίησε, λοιπόν, το Διαδίκτυο για να βρεις μερικές από τις πιο εύκολες, νόστιμες και θρεπτικές συνταγές για το πρωινό σου και αφιέρωσε δέκα λεπτά από τον χρόνο σου κάθε πρωί για να τις ετοιμάζεις και να τις απολαμβάνεις με την ησυχία σου!

spread3

Στα δικά μας breakfast ‘must’, για παράδειγμα, βρίσκονται ήδη τα νέα Super Spread Όλυμπος, τα οποία κυκλοφορούν σε τρεις υπέροχες γεύσεις: Ταχίνι με Mπισκότο (δεν υπάρχει αντίστοιχο προϊόν στην αγορά!), απαλό Φυστικοβούτυρο και Πραλίνα Φουντουκιού με Stevia.

Χρησιμοποίησε μια βάση της αρεσκείας σου (από μια φρυγανιά μέχρι ψωμί ολικής αλέσεως ή μία τραγανή ρυζογκοφρέτα) και άφησε τη γεύση να εξαπλωθεί! Η κορυφαία τους γεύση θα «γεμίσει» το στόμα και το στομάχι σου και θα σου προσφέρει απόλαυση και ενέργεια. Διότι το 2019, πρέπει να απολαμβάνεις την τροφή σου και να μην στερείσαι τη γεύση.

Extra tip: Φυσικά, μπορείς να απολαύσεις τα Super Spread σε pancakes, κρέπες αλλά και με… το κουτάλι απευθείας από το βαζάκι (όπως συχνά κάνουμε εμείς)!

spread4

Η γεύση εξαπλώνεται, λοιπόν, και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάς, ειδικότερα σε ό,τι αφορά στο πρωινό σου! Βρες τη δική σου wellbeing, πρωινή «ιεροτελεστία» και υποδέξου δυναμικά το 2019. Σε κάθε περίπτωση, όμως, μην ξεχνάς ποτέ (μα ποτέ) να απολαμβάνεις ό,τι τρως κι ό,τι κάνεις!