Απαλλαγείτε από την Κατακράτηση Υγρών!

Απαλλαγείτε από την Κατακράτηση Υγρών!

Η κατακράτηση υγρών είναι ένα θέμα που απασχολεί εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Αν και δεν αποτελεί ένα ζήτημα που απειλεί άμεσα την υγεία ενός ανθρώπου, η κατακράτηση υγρών συνιστά ενόχληση για πολλούς αφού -μεταξύ άλλων- έχει αντίκτυπο στην εμφάνισή τους, ενώ προκαλεί δυσκολίες και όσον αφορά στο κομμάτι του αδυνατίσματος. Εμφανίζεται συνήθως στις γυναίκες κατά την εμμηνόπαυση, λίγες μέρες πριν από την έμμηνο ρύση, αλλά και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, εξαιτίας των ορμονικών αλλαγών. Τι μπορείτε να κάνετε για να απαλλαγείτε από αυτήν φυσικά;

Εμπιστευτείτε τη φύση και τα βότανα!

Η Φύση έχει τη λύση σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο οργανισμός μας και πολλά βότανα και φυτά μπορούν να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε την κατακράτηση υγρών. Ποια είναι αυτά; Η πικραλίδα, το πράσινο τσάι, η αγκινάρα και η σημύδα. Υπάρχει, μάλιστα, ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής, το SLIMDETOX της SUPERFOODS®, το οποίο περιέχει όλα αυτά τα φυτά και συμβάλλει στην αποτοξίνωση και την αποβολή των περιττών υγρών του οργανισμού σε έξι ημέρες!

Η αποτελεσματικότητα του SLIMDETOX βασίζεται στις γνωστές και αποδεδειγμένες ιδιότητες της πικραλίδας, της σημύδας, του πράσινου τσαγιού και της αγκινάρας. Πρόκειται για μια σύνθεση, πλούσια σε φυτικά εκχυλίσματα η οποία βοηθά στην καταπολέμηση του ανεπιθύμητου αισθήματος φουσκώματος και στην άριστη προετοιμασία του σώματος για απώλεια βάρους, ενώ την ίδια ώρα σας προσφέρει ένα αίσθημα ευεξίας.

Πρόκειται για έναν καινοτόμο, εύκολο, φυσικό και ευχάριστο τρόπο για αποτοξίνωση του οργανισμού που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την κατακράτηση υγρών! Με γεύση μούρων και φράουλας, το σίγουρο είναι ότι σε έξι μόνο μέρες, το μοναδικό αυτό συμπλήρωμα διατροφής, θα σας κάνει να χαμογελάσετε ξανά με ανακούφιση. Δοκιμάστε το!

Δείτε το SlimDetox της Superfoods ΕΔΩ στο Pharm24.gr