Η Meghan Markle μοιράζεται μαζί μας το αγαπημένο της smoothie για περισσότερη ενέργεια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Meghan Markle μοιράζεται μαζί μας το αγαπημένο της smoothie για περισσότερη ενέργεια

Και λέμε να το δοκιμάσουμε

Προτού η Meghan Markle παντρευτεί με τον πρίγκιπα Harry, είχε μία πολύ ενεργή ζωή στα social media και έδινε και πολύ συχνά συνεντεύξεις. Βλέπαμε τη ζωή της μέσα από το Instagram account της, και διαβάζαμε για την καθημερινότητά της και όχι μόνο, μέσα από το blog της το «The Tig».

Σε μία από τις πολλές συνεντεύξεις που παραχώρησε και πρόσφατα, η Δούκισσα του Sussex αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο της καθημερινό smoothie για περισσότερη ενέργεια. Δεν γνωρίζουμε αν και τώρα που είναι έγκυος εξακολουθεί να το πίνει, όμως από ότι είδαμε είναι αρκετά απολαυστικό και φυσικά θα το δοκιμάσουμε.

Τι θα χρειαστείς για να το φτιάξεις; Σου λέμε ευθύς αμέσως. 2 scoop σκόνη πρωτεΐνης με γεύση βανίλια (αν θέλεις μπορεί και να μην έχει γεύση), μισό φλιτζάνι κατεψυγμένα βατόμουρα, ένα κ.γ κανέλα, σπόρους chia, μισό φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου και μισό φλιτζάνι νερό καρύδας. Η φυτική πρωτεΐνη, τα ωμέγα-3s και τα αντιοξειδωτικά σε αυτή τη συνταγή προσφέρουν μακροχρόνια ενέργεια και στηρίζουν το ανοσοποιητικό σου, η κανέλα ελαττώνει τη φλεγμονή και το νερό καρύδας ενυδατώνει. Μερικές φορές η Meghan λέει ότι αλλάζει λίγο τα συστατικά χρησιμοποιώντας κατεψυγμένο μάνγκο, λίγο lime και κουρκούμη (που έχει απίστευτες θεραπευτικές ιδιότητες).

Διάβασε ακόμη: Η δίαιτα της Meghan Markle: 5 πράγματα που λατρεύει να τρώει η Δούκισσα του Sussex