Ποιο είναι το μυστικό τρόφιμο της ηθοποιού Rachel Brosnahan για να διατηρείται αδύνατη

Πατούλια Κατερίνα
Ποιο είναι το μυστικό τρόφιμο της ηθοποιού Rachel Brosnahan για να διατηρείται αδύνατη

Η ηθοποιός το θεωρεί superfood

Η Rachel Brosnahan, η βραβευμένη ηθοποιός της σειράς The Marvelous Mrs. Maisel διαθέτει ένα συγκλονιστικό σώμα, το οποίο χρωστά σε καλή διατροφή κι ένα μοναδικό superfood.

Μιλώντας στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού Shape, η 29χρονη ηθοποιός μοιράζεται τα διατροφικά της μυστικά:

«Η τυπική μου μέρα ξεκινά με ένα πράσινο σμούθι και ένα τοστ με ψωμί χωρίς γλουτένη, ένα αυγό και λίγο αβοκάντο. Στο γεύμα, μου θα φάω μια σαλάτα ή ένα σάντουιτς με σολομό, κοτόπουλο ή κινόα και πολλά λαχανικά.

Το βραδινό μου περιέχει πολλά ψητά λαχανικά και ψάρι. Δεν μαγειρεύω πολύ αλλά κάνω απλά πιάτα. Προσπαθώ να ενισχύω τη γεύση με μπαχαρικά. Το μυστικό μου ειδικά όταν δουλεύω 14 και 15 ώρες καθημερινά, είναι ο ζωμός κρέατος από κόκκαλα.

Την πρώτη σεζόν της σειράς, ένιωθα κουρασμένη, έχω γρήγορο μεταβολισμό και είχα χάσει πολύ βάρος. Το κολλαγόνο που έχει ο ζωμός από οστά και τα καλά του λιπαρά και η πρωτεΐνη, μαζί με τις βιταμίνες και τα θρεπτικά στοιχεία με βοήθησαν πολύ και ήμουν η μόνη που δεν αρρώστησα την σεζόν εκείνη.

Πώς θα φτιάξεις το ζωμό;

Αφού πλύνεις προσεκτικά τα κόκαλα είτε κόκκινο κρέατος είτε κοτόπουλου, τα βάζεις σε κατσαρόλα με το νερό να τα καλύπτει. Προσθέτεις μυρωδικά και τα λαχανικά της αρεσκείας σου και βράζεις το ζωμό για 3-4 ώρες τουλάχιστον σε χαμηλή φωτιά ή ακόμη περισσότερες. Μπορείς να τον πιεις σκέτο ή να τον χρησιμοποιήσεις σαν βάση για σούπες!