Έφαγες πολύ την Παρασκευή και το Σάββατο; Κάνε detox για μία, τρεις ή πέντε ημέρες

Πατούλια Κατερίνα
Έφαγες πολύ την Παρασκευή και το Σάββατο; Κάνε detox για μία, τρεις ή πέντε ημέρες

Detox μετά από ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο κρεπάλες

Ο καιρός δεν βοηθάει, μαγιό δεν λες να βάλεις, έφαγες παραπάνω αυτό το Σαββατοκύριακο. Μην σκας, μην τα βάφεις μαύρα και μπες σήμερα ή κι από αύριο σε φάση αποτοξίνωσης.

Detox λοιπόν αλλά χωρίς να μην τρως τίποτα με μερικές αλλαγές στην καθημερινότητά σου και ένα πλάνο της ειδικού Κλειούς Δημητριάδου που μπορείς να ακολουθήσεις για μία, τρεις ή πέντε μέρες ή όσο χρειάζεσαι.

Συμπληρωματικά:

1. Πιες νερό με λεμόνι

Μπορεί να νιώθεις ότι μόνο ο καφές μπορεί να σε ξυπνήσει το πρωί, ειδικά αν είσαι κουρασμένος και έχεις ξενυχτήσει. Δοκίμασε, όμως, να πιεις νερό με λεμόνι και θα δεις πως ξεκινά την πέψη, καθαρίζει το συκώτι και το σώμα σου.

2. Μπες σε κίνηση
Είτε πρόκειται για ένα απλό περπάτημα είτε για έντονη γυμναστική, η άσκηση θα αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος και θα σε βοηθήσει να αποβάλεις τις τοξίνες. Μπορεί η γυμναστική να είναι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελες να κάνεις, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα νιώσεις πολύ καλύτερα μετά.

3. Κάνε γιόγκα ή διαλογισμό ή απλά κάνε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα
Μόνο 15 λεπτά την ημέρα μπορούν να βελτιώσουν τη σύνδεση μυαλού και σώματος. Είναι πολύ σημαντικό να καθαρίζεις τόσο το σώμα όσο και το μυαλό σου.

Και δες στην παρακάτω gallery το πλήρες πλάνο

Ευχαριστούμε πολύ την Κλειώ Δημητριάδου, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Χαροκοπείου, Msc στη συμβουλευτική ψυχολογία, Life Coaching Καποδιστριακό πανεπιστήμιο, www.coachmydiet.wordpress.com, https://www.instagram.com/kliodim