Ξύδι από κόκκινο κρασί: Τα οφέλη του για την υγεία και τη σιλουέτα σας (εικόνες)

Η φυσιολογική κατάληξη ενός κρασιού που δεν καταναλώνεται, είναι να γίνει ξύδι. Οι παράγοντες που συμβάλλουν σε αυτό είναι ο αέρας, η θερμοκρασία και η μαγιά του ξυδιού.

Η περιεκτικότητα του ξυδιού σε οξικό οξύ βοηθά στη μείωση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα και ωφελεί την καρδιά, ενώ τα αντιοξειδωτικά του προστατεύουν την επιδερμίδα.

Δείτε αναλυτικά τα οφέλη από την τακτική κατανάλωση ξυδιού από κόκκινο κρασί.

Περισσότερα στο Onmed.gr

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ