Λαχταριστά ψητά μήλα

Λαχταριστά ψητά μήλα

Ένα ελαφρύ γλυκό, νόστιμο, γρήγορο κι εύκολο στην παρασκευή του, που δεν θα σας γεμίσει ενοχές. Άλλωστε ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό τον κάνει πέρα.

Υλικά(για 4 άτομα):
- 4 μήλα
- 2 πορτοκάλια (το χυμό τους)
- 2 κ.σ μέλι
- 3 κ.σ καρύδια
- κανέλα

Εκτέλεση:

1. Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε μικρά κομμάτια και τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ.
2. Τα περιχύνουμε με το χυμό, το μέλι και την κανέλα.
3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 1800 για 30 λεπτά περίπου.
4.Σπάμε τα καρύδια σε χοντρά κομμάτια, γαρνίρουμε τα μήλα και σερβίρουμε.