January Jones: Ποιο ρόφημα πίνει καθημερινά για να κάνει υγιεινό detox

Πατούλια Κατερίνα
January Jones: Ποιο ρόφημα πίνει καθημερινά για να κάνει υγιεινό detox

Η 42χρονη ηθοποιός μίλησε για την διατροφή της

Την αγαπήσαμε μέσα από την θρυλική σειρά Mad Men και στα 42της χρόνια, η January Jones είναι πιο fit και όμορφη από ποτέ.

Η 42χρονη καλλονή ηθοποιός μίλησε στο αμερικάνικο περιοδικό Shape όπου κι αποκάλυψε τα μυστικά της διατροφής της.

Η ίδια εξήγησε πως ποτέ δεν λιμοκτονεί αλλά αντίθετα έχει τον δικό της κανόνα:

«Δεν θέλω να στερούμαι τίποτα. Όταν θέλω να φάω ένα μπέιγκελ ή μια μπριζόλα, το τρώω. Δεν έχω κάποια αυστηρή διατροφή. Πέρσι ξεκίνησα να πίνω χυμό σέλερι κάθε μέρα και είδα απίθανα αποτελέσματα στην ενέργια, την πέψη, την επιδερμίδα και τον τρόπο που κοιμάμαι. Πίνω τον χυμό κάθε πρωί, παίρνω τις βιταμίνες μου και πίνω καφέ. Δεν θα πεινάσω ως τις δέκα το πρωί αλλά επειδή γυμνάζομαι στις 9.30 τρώω από πριν μια μπανάνα και κατόπιν τρώω μια μπάρα ενώ στις 11.30 τρώω μια σαλάτα, μια σούπα ή ένα σάντουιτς. »

Η January εξηγεί πως λατρεύει να μαγειρεύει για την ίδια και τον γιο της και στο δείπνο της απολαμβάνει σολομό με τηγανητές πατάτες ή ζυμαρικά ή πράσινα λαχανικά, όλα οργανικά για να μην ανησυχεί για το παιδί της

«Δεν θέλω να τρώμε αντιβιοτικά, ορμόνες στο κρέας και καταναλώνουμε μόνο ψιώσιμο ψάρι. Είμαι εκείνο το περίεργο άτομο στο εστιατόριο που ρωτάω από πού ήρθε Όσο για την προπόνηση, η Jones κάνει Lagree που είναι αρκετά δύσκολο αλλά την κάνει να νιώθει δυνατή και δεν βαριέται. Παλιότερα έκανε πριβέ μαθήματα πιλάτες αλλά τώρα ασκείται με δέκα γυναίκες μαζί που την βοηθούν να πιέζει τον εαυτό της παραπάνω».