Το πρωινό της Νικολέττας Ράλλη για να μην παχύνεις όσο είσαι σε καραντίνα

Το πρωινό της Νικολέττας Ράλλη για να μην παχύνεις όσο είσαι σε καραντίνα

Τι τρώει η Νικολέττα για πρωινό;

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι τώρα που είναι νωρίς, για να μη λες πως δεν σε προειδοποιήσαμε. Το γεγονός φίλη μας πως βρισκόμαστε σε καραντίνα για κάποιο διάστημα, δεν σημαίνει πως τώρα που μένεις στο σπίτι και δεν βγαίνεις έξω πρέπει να αρχίσεις να τρως δίχως να υπάρχει αύριο.

Και αυτό γιατί κάποια στιγμή θα βγούμε και θα ‘ναι και καλοκαιράκι, και σίγουρα δεν θα θες να φοράς ότι πιο μακρύ και φαρδύ υπάρχει για να καλύψεις τα περιττά κιλά που ενδεχομένως θα έχεις πάρει αυτό το διάστημα. Εάν λοιπόν δεν θέλεις να παχύνεις –γιατί ποια θέλει εδώ που τα λέμε- τότε σου προτείνουμε να τρως υγιεινά και να γυμνάζεσαι όσο το δυνατόν περισσότερο.

Και επειδή η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί σου προτείνουμε να ξεκινήσεις από το πρωινό. Και η Νικολέττα Ράλλη έχει την πιο νόστιμη και υγιεινή συνταγή για το πρωινό σου. Μέσα από το Instagram account της και το παιχνίδι με τις ερωτήσεις, η Νικολέττα μας αποκάλυψε τι τρώει για πρωινό, και σου προτείνουμε να το ακολουθήσεις οπωσδήποτε.

Δες στη gallery που ακολουθεί ποιο είναι το γευστικό και με λίγες θερμίδες πρωινό της, που μπορείς να αντιγράψεις κι εσύ.