Το πρωινό smoothie της Χριστίνας Μπόμπα είναι αυτό θες τώρα που είσαι σε καραντίνα

Το πρωινό smoothie της Χριστίνας Μπόμπα είναι αυτό θες τώρα που είσαι σε καραντίνα

Δοκίμασε να το φτιάξεις κι εσύ

Τρίτη σήμερα και διανύουμε τη δεύτερη μέρα μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού για απαγόρευση της κυκλοφορίας. Η καραντίνα καλά κρατεί και εμείς –όπως όλοι-ψάχνουμε τρόπους να περνάμε ευχάριστα την ώρα μας στο σπίτι, αλλά κυρίως να τρώμε υγιεινά και νόστιμα.

Κι εκεί που σήμερα αναρωτιόμασταν τι στο καλό να φάμε πάλι για πρωινό, είδαμε στα stories της Χριστίνας Μπόμπα το smoothie που θα αλλάξει τα πρωινά μας. Η παρουσιάστρια που πριν από δύο εβδομάδες ανακοίνωσε πως νοσεί από τον Covid-19, μένει σε καραντίνα στο σπίτι της και μας δείχνει συνεχώς όμορφα πράγματα.



Γυμνάζεται, φτιάχνει υπέροχα smoothie που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σου τώρα που το χρειάζεσαι περισσότερο από ποτέ και σου δίνει ιδέες για να περνάς όμορφα και δημιουργικά την ώρα σου. Ας εστιάσουμε όμως στο smoothie που έφτιαξε η Χριστίνα για πρωινό, και που θα το δοκιμάσουμε κι εμείς σήμερα.



Όπως θα δεις το smoothie της περιέχει κατεψυγμένα κεράσια, μπανάνα, σπιρουλίνα, μέλι και σπόρους τσία. Δες παρακάτω στο βίντεο που ακολουθεί τα βήματα για να φτιάξεις κι εσύ το smoothie της και να νιώσεις καλύτερα.