Το detox μυστικό της Δούκισσας Νομικού, ειδικά αν έχεις φάει πολλά γλυκά την προηγούμενη ημέρα

Το detox μυστικό της Δούκισσας Νομικού, ειδικά αν έχεις φάει πολλά γλυκά την προηγούμενη ημέρα

Ένα αποτελεσματικό detox μυστικό

Μόλις χτες, ο γιος της Δούκισσας Νομικού, ο μικρός Σάββας Θεοδωρίδης γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλιά του με μια τούρτα υπερπαραγωγή με ολόκληρη την οικογένεια της Πέπας πάνω σε αυτή.

Κι επειδή ο κορονοϊός δεν επιτρέπει πάρτι και γιορτές, η Δούκισσα κατέληξε να φάει την τούρτα η ίδια και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της φυσικά.

Και τι κάνεις όταν έχεις φάει πολύ ή πολλά γλυκά το προηγούμενο βράδυ; Μα φυσικά detox. Το μυστικό που επέλεξε να δοκιμάσει η Νομικού είναι από τα πιο επιτυχημένα και αποτελεσματικά.

Η αγαπημένη μας Δούκισσα ήπιε ζεστό νερό με λεμόνι, το οποίο εκτός από αποτοξινωτικό είναι αδυνατιστικό, τονωτικό και βοηθά κόντρα στο φούσκωμα ειδικά στην κοιλιά.

Αν είσαι τύπος που δεν πίνει νερό εύκολα, η γεύση του λεμονιού θα το κάνει πιο θελτικό. Από μόνο του το ρόφημα αυτό σημαίνει πως δεν θα καταναλώσεις κάποιον καφέ ή άλλο ανθρακούχο ρόφημα, οπότε κι εκεί κερδίζεις στα σημεία ενώ το χλιαρό νερό με σταγόνες ή φλούδα λεμονιού, θα κινητοποιήσει το έντερό σου, οπότε άμεσα θα δεις το φούσκωμα να φεύγει και η κοιλιά σου να πέφτει.

Ταυτόχρονα, το να πίνεις ζεστό νερό με λεμόνι δρα και σαν ήπιο φυσικό διουρητικό. Αν μάλιστα νιώθεις κάψιμο στο στομάχι ή υποφέρεις από στομαχικά προβλήματα, πρόσεξε την οξύτητα του λεμονιού μιας και μπορεί να χειροτερέψει τα συμπτώματά σου. Αν πάλι δεν σου αρέσει το νερό, πιες πράσινο τσάι με λεμόνι!