Τρεις χυμοί με καλοκαιρινά φρούτα που αδυνατίζουν, καίνε λίπος και τρέχουν τον μεταβολισμό

Τρεις χυμοί με καλοκαιρινά φρούτα που αδυνατίζουν, καίνε λίπος και τρέχουν τον μεταβολισμό

Φτιάξε τους χυμούς σήμερα

Θες ενέργεια; Eπίλεξε ginger. Θες να αδυνατίσεις; Βάλε φράουλες. Θες ωραίο δέρμα; Προτίμησε ανανά. Όποια ανάγκη κι αν έχεις, υπάρχει ένας χυμός με τα αγαπημένα σου καλοκαιρινά φρούτα που θα σε βοηθήσει να εξυπηρετήσεις την ανάγκη που έχει ο οργανισμός σου.

Εσύ δεν έχεις παρά να προσθέσεις πάγο, να γυμνάζεσαι τακτικά και να απολαμβάνεις τους χυμούς που θα αλλάξουν το σώμα σου.

Ο χυμός που καίει το λίπος:

Υλικά:

1 μικρό τσαμπί σταφύλια
1 μήλο
1/2 λεμόνι
1/2 κ.σ. τριμμένο ginger

Το σταφύλι έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και ενεργοποιεί το μεταβολισμό του σώματος βοηθώντας να κάψεις παραπάνω φαγητό. Το μήλο έχει λίγες θερμίδες και τα απαραίτητα μεταλλικά στοιχεία για να εξομαλύνουν τη λειτουργία του παχέος εντέρου, που είναι σημαντικό για ασφαλές αδυνάτισμα. Το λεμόνι και το ginger δίνουν ένταση στη γεύση, ενώ καταπολεμούν το λίπος και έχουν ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία σου.

Μια εναλλακτική εκδοχή του χυμού που καίει το λίπος είναι με συστατικά τα εξής: Ακτινίδιο, φράουλες, ροδάκινο, 1 κ.σ. άπαχο γιαούρτι

Ο αδυνατιστικός:

Υλικά:

1/2 φλιτζάνι μούρα
1/2 φλιτζάνι φράουλες
1-2 πορτοκάλια
1 μήλο

Τα μούρα και η φράουλα είναι φυσικά αδυνατιστικά φρούτα. Όχι μόνο δίνουν στους χυμούς πλούσια γεύση, αλλά βοηθούν και την υγεία σου, ενώ μειώνουν και τις λιγούρες για ανθυγιεινά γλυκά. Η βιταμίνη C στο πορτοκάλι και σε άλλα εσπεριδοειδή είναι απαραίτητη στην προσπάθειά σου να χάσεις βάρος, αφού συμβάλλει στη ρευστοποίηση του λίπους.

Για μεταβολισμό που τρέχει

Υλικά:

2 μέτρια ροδάκινα

8 κεράσια (χωρίς κουκούτσι)
1 λεμόνι
1 μήλο
2 κ.σ. τριμμένο ginger

Ο χυμός έχει τέλεια γεύση και άρωμα, μιας και το λεμόνι και το ginger εξισορροπούν τη γλυκύτητα των ροδάκινων και των κερασιών. Το ροδάκινο περιέχει σίδηρο, ασβέστιο, φυλλικό οξύ και φώσφορο, ενώ το κεράσι, εκτός από αυτά, έχει κάλιο και μαγνήσιο. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τα φυσικά σάκχαρα των φρούτων και τις διεγερτικές ιδιότητες του ginger, κάνουν αυτόν το χυμό ιδανικό energy drink!