Wasa: Το wellness «μυστικό» που δεν πρέπει να λείπει από το ντουλάπι σου

Wasa: Το wellness «μυστικό» που δεν πρέπει να λείπει από το ντουλάπι σου

Αν είχα τη δυνατότητα να επιλέξω μία μόνο μαγική ιδιότητα, όπως η τηλεμεταφορά ή τα ταξίδια στον χρόνο, νομίζω πως αυτό που θα ήθελα τελικά, θα ήταν το να μπορούσα να ελέγχω καλύτερα τις αδικαιολόγητες -σε πολλές περιπτώσεις- λιγούρες μου, χωρίς να παχαίνω.

Σε ό,τι αφορά στις λιγούρες, το σίγουρο είναι πως σε οδηγούν συχνά να κάνεις την πλέον ακατάλληλη επιλογή. Διότι όταν το στομάχι σου αρχίζει να «διαμαρτύρεται», ακόμη και η πιο... απαγορευτική διατροφική επιλογή, δηλαδή εκείνη που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έκανες, φαντάζει άκρως δελεαστική!

Ο μόνος τρόπος για να αποφύγουμε, λοιπόν, αυτές τις διατροφικές «αταξίες», είναι να προνοήσουμε. Και σε ό,τι αφορά στη διατροφή, προνοώ σημαίνει εξοπλίζω τα ντουλάπια της κουζίνας και τα συρτάρια του γραφείου με healthy επιλογές, που «ανακουφίζουν» με τον πιο γευστικό τρόπο τις λιγούρες. Στη δική μου περίπτωση, μία από αυτές τις επιλογές είναι και οι φρυγανιές Wasa, o wellness «σύμμαχος» που αξίζει να προσθέσεις και εσύ στη λίστα του σουπερμάρκετ σου. Το γιατί θα το μάθεις παρακάτω.

Φρυγανιές «σουηδικού τύπου» που πάνε με όλα

Το στοιχείο που με έκανε να λατρέψω και να σου προτείνω το συγκεκριμένο σνακ «σουηδικού» τύπου, είναι ότι μπορώ να το απολαμβάνω όλες τις ώρες της ημέρας: Ως βάση για τη μαρμελάδα που συνοδεύει τον πρωινό μου καφέ, ως «καναπεδάκι» για τα σπιτικά dips που φτιάχνω με τα χεράκια μου ή ως ένα απλό, healthy και χορταστικό συνοδευτικό για τα κυρίως γεύματα της ημέρας στο σπίτι ή το γραφείο.

2 wasa mesa

Έξι επιλογές για... απαιτητικούς ουρανίσκους

Εκτός από τις Wasa Original Original που περιέχουν μείγμα σπόρων σίκαλης και αποτελούν την αγαπημένη μου επιλογή για σνακ τις ώρες που εργάζομαι (και όχι μόνο), στα ράφια των σουπερμάρκετ υπάρχουν πέντε ακόμη επιλογές, που αξίζει να δοκιμάσεις. Ποιες είναι αυτές; Οι φρυγανιές Ολικής Άλεσης με 100% αλεύρι σίκαλης ολικής άλεσης και χωρίς προσθήκη ζάχαρης, οι Delikatess που με την εκλεπτυσμένη γεύση τους αναδεικνύουν τα toppings με τα οποία τις συνδυάζουμε, οι Fibre από αγνό πίτουρο σιταριού, οι Sesam Gourmet με λευκούς και μαύρους σπόρους σουσαμιού, σιτάρι και προζύμι και τέλος, οι Musli Gourmet από νιφάδες δημητριακών.

Απαραίτητη προσθήκη για μία ισορροπημένη διατροφή

Το καλύτερο βέβαια σε ό,τι αφορά στις Wasa, δεν είναι απλώς ότι μας προσφέρουν μία ευρεία γκάμα επιλογών, που καλύπτουν κάθε ανάγκη μας, αλλά πως εκτός από «πλούσια» γεύση, περιλαμβάνουν μία πληθώρα θρεπτικών συστατικών, τα οποία είναι απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού μας. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτουν φυτικές ίνες, φυτικές πρωτεΐνες, μαγνήσιο, φώσφορο, βιταμίνες συμπλέγματος Β, υδατάνθρακες, σελήνιο, αντιοξειδωτικά. Και αυτά είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που καθιστούν μια φρυγανιά Wasa τη βάση για μία ισορροπημένη διατροφή.

Ανακαλύπτοντας νέα γευστικά «μονοπάτια»

Στην περίπτωση, λοιπόν, που είσαι και εσύ μία από εμάς, που… πειραματιζόμαστε αχόρταγα με γεύσεις και συστατικά στον πάγκο της κουζίνας μας, να ξέρεις πως με τη βοήθεια των Wasa, οι γαστρονομικές σου απόπειρες θα απογειωθούν. Χρησιμοποιώντας την τραγανή επιφάνεια της φρυγανιάς ως βάση, θα έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις πρωτότυπους συνδυασμούς υλικών και απρόβλεπτα food pairings που κάνουν ακόμη πιο απολαυστική και gourmet την κάθε σου στιγμή -ακόμη και το lunch break στο γραφείο.

Extra tip: Παρότι έχω τολμήσει αρκετές γευστικές εναλλακτικές με Wasa φρυγανιές, ο σολομός με τυρί κρέμα, αγγούρι και ξύσμα λεμονιού, είναι η αγαπημένη μου και δη εκείνη που κάνει ακόμη πιο συναρπαστικές, τις ώρες που εργάζομαι από το σπίτι! Δοκίμασέ τη και με ευχαριστείς αργότερα!

3 wasa mesa

Κλείνοντας, να θυμάσαι πως όσο έντονες και αν είναι οι λιγούρες σου, υπάρχουν πάντα υγιεινοί και θρεπτικοί τρόποι για να τις αντιμετωπίζεις, αρκεί να εξοπλίσεις τα ντουλάπια της κουζίνας και του γραφείου σου με τους κατάλληλους διατροφικούς «συμμάχους», τα σνακ εκείνα που σου επιτρέπουν να μένεις συνεπής στον στόχο σου να ακολουθείς μια ισορροπημένη διατροφή. Ακριβώς για αυτό, αξίζει να προσθέσεις σήμερα κιόλας τις φρυγανιές Wasa στη λίστα του σουπερμάρκετ σου. Να είσαι σίγουρη πως θα κάνεις την καλύτερη επιλογή, που σύντομα θα φέρει στην επιφάνεια... τη wellness πλευρά του εαυτού σου.