Το ρόφημα που μπορείς να πίνεις κάθε βράδυ για να κάψεις το λίπος στην κοιλιά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το ρόφημα που μπορείς να πίνεις κάθε βράδυ για να κάψεις το λίπος στην κοιλιά

Και ο τρόπος για να το φτιάξεις

Το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς είναι κάτι που δεν συμπαθεί κανένας απολύτως, είτε αυτός ο άνθρωπος είναι άντρας, είτε γυναίκα. Το καλοκαίρι ειδικά που οι θερμοκρασίες είναι αρκετά υψηλές και τα ρούχα προσπαθείς να τα φοράς όσο το δυνατόν λιγότερο δεν είναι και ωραία εικόνα η κοιλίτσα σου να είναι τόσο μεγάλη και να έρχεται σε αντίθεση με το υπόλοιπο σώμα σου. Ξέρουμε πως θες κι εσύ να φορέσεις τα crop tops σου και να διστάζεις, και γι’ αυτό έχουμε μια λύση.

Το υπερβολικό λίπος στην περιοχή της κοιλιάς μπορεί ορισμένες φορές να είναι πολύ επικίνδυνο, και γι’ αυτό μάλλον θα πρέπει να κάνεις κάτι. Υπάρχει ένα super λιποδιαλυτικό ρόφημα, το οποίο μπορείς να πίνεις κάθε βράδυ για τη μείωση του κοιλιακού λίπους. Μάλιστα οι ειδικοί αναφέρουν πως είναι τόσο καλό (λόγω των συστατικών του προφανώς) που μπορείς να δεις τα αποτελέσματα μέσα σε μία εβδομάδα.

Όχι μόνο είναι υγιές και αποτελεσματικό, αλλά είναι επίσης νόστιμο! Επιπλέον, είναι εύκολο να προετοιμαστεί: απλώς βάλε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και πάτησε το κουμπί!
Και αν συνδυάσεις τη λήψη αυτού του ροφήματος σε τακτική βάση με την άσκηση που είναι γνωστό πως βοηθάει ετοιμάσου να ζήσεις μια έκπληξη. Το ρόφημα θα λειτουργήσει για την αφαίρεση της περίσσειας ποσότητας νερού από το σώμα σου και η άσκηση θα σε βοηθήσει να σμιλέψεις το σχήμα της κοιλιάς σου.

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι:

Ένα λεμόνι
Ένα αγγούρι
Χυμό aloe vera (1 κ.σ)
Ένα ματσάκι μαϊντανό
Ginger (1κ.σ τριμμένο)
Μισό ποτήρι νερό

Άλεσε τα στο μπλέντερ και πιες το ρόφημα πριν πας για ύπνο και ήδη σε λίγες μέρες, θα αρχίσεις να παρατηρείς τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα σου. Καλύτερη επιδερμίδα, ροή ενέργειας και φυσικά, η εξαφάνιση των εκατοστών γύρω από τη μέση σου.