Τα αναζωογονητικά smoothies αποτοξίνωσης που σου προσφέρουν ευεξία

Τα αναζωογονητικά smoothies αποτοξίνωσης που σου προσφέρουν ευεξία
Ώρα να αποβάλλεις τις τοξίνες από τον οργανισμό σου  

Είτε επιδιώκεις να χάσεις βάρος είτε όχι, το σίγουρο είναι πως οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού δημιουργούν την ανάγκη να κάνεις τη διατροφή σου λίγο πιο ανάλαφρη. Τα φρούτα και τα λαχανικά κυριαρχούν στο καθημερινό σου μενού αυτή την περίοδο του χρόνου και συχνά αναζητάς λύσεις αποτοξίνωσης, προκειμένου να νιώσεις περισσότερη ευεξία και, φυσικά, να φροντίσεις καλύτερα τη σιλουέτα σου ενόψει των επικείμενων διακοπών και των εξορμήσεων στις παραλίες.

Τι καλύτερο μπορείς να προσφέρεις, λοιπόν, στον εαυτό σου το καλοκαίρι από ένα αναζωογονητικό smoothie αποτοξίνωσης; Θα δώσει στον οργανισμό σου τις βιταμίνες και τις φυτικές ίνες που χρειάζεται, θα κάνει την επιδερμίδα σου να αποκτήσει μια περισσότερο λαμπερή όψη και θα σε βοηθήσει να χάσεις τα παραπανίσια κιλά που ενδεχομένως σε απασχολούν.

Μήπως η σκέψη και μόνο να φτιάξεις ένα σπιτικό smoothie φέρνει αυτομάτως στο μυαλό σου την εικόνα του… χάους που θα επικρατήσει στην κουζίνα -και δη στον νεροχύτη σου- στην προσπάθειά σου να το ετοιμάσεις; Κι όμως, δε χρειάζεται να ανησυχείς. Ετοιμάσαμε για εσένα τρεις νόστιμες και ταυτόχρονα υγιεινές συνταγές για smoothies αποτοξίνωσης που θα σε βοηθήσουν να αποβάλλεις τις τοξίνες από τον οργανισμό σου. Θα βρεις και μερικές συμβουλές με γρήγορη, ισχυρή και pure καθαριστική δράση, για να κάνεις την προετοιμασία τους απίστευτα εύκολη.

Η συνέχεια στο epithimies.gr